Wednesday, May 12, 2021

Eesti Vaegkuuljate Liit (EVL) soovib leida Ida-Virumaale koolitatud esmatasandi kuulmisnõustajaid

Koolitusele on oodatud (https://vaegkuuljad.ee/koolitused/) osalema inimesed igast maakonnast.

Ainus kuulmisalane organisatsioon  Ida-Virumaal, Jõhvi Vaegkuuljate Ühing, on oma tegevuse juba mitu aastat tagasi peatanud ning seetõttu on Ida-Virumaa inimesed jäänud  oluliselt halvemasse olukorda kui mujal Eestis. Seoses sellega loodabki Eesti Vaegkuuljate Liit leida Ida-Virumaalt vähemalt kahte inimest, kes sooviksid õppida esmatasandi kuulmisnõustajaks ning olla edaspidi toeks kuulmislangusega inimestele.
Esmatasandi kuulmisnõustaja roll on nõustada kuulmislangusega inimesi  ja  nende pereliikmeid ning aidata neil leida sobivaid lahendusi igapäevaeluga toimetulemiseks. Välja on töötatud õppekava, mis  toetub  kuulmisnõustaja kutsestandardile. Õppekava osas on esitatud majandustegevusteade ning EVL on registreeritud ka  täiendkoolitusasutusena.
Kuulmisnõustaja koolituskavaga saab tutvuda :  https://vaegkuuljad.ee/koolitused/kuulmisnoustaja-koolituskava/
Kuulmisnõustajate koolituse alguseks on planeeritud 21. mai.
Kandideerijad saavad  e-maili info@vaegkuuljad.ee kaudu endast märku anda.


Külliki Bode  Eesti Vagekuuljate Liidu juhatuse esinaine jagab ka huvilistele lisainfot antud koolituse ja selle väljundite kohta.




1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete