Tuesday, November 12, 2019

Toila Vallavalitsus ootab tegevustoetuste taotlusi 1. detsembriks


Toetust antakse kultuuri-, spordi- ja noorsootöö, külaliikumise, seltsitegevuse ja kohaliku omaalgatuse, keskkonnakaitse, turvalisuse, religiooni ja tervise edendamistes ning muude kogukonna jaoks vajalike teenuste arendamiseks ja korraldamiseks.

Toetuse andmise eesmärk on valla avalikes huvides tegutsevate ja valla elanikele suunatud vabaühenduste tegevuse toetamine ning erinevate huvigruppide vaba aja sisustamise võimaluste mitmekesistamine.
Mittetulunduslikku tegevust toetatakse vastavalt volikogu poolt eelarves kinnitatud rahalistele vahenditele ning toetus jaguneb kolmeks eri liigiks: 1) tegevustoetus, 2) projektitoetus ja 3) ürituste toetus.

Tegevustoetuse ja ürituste toetuse taotlused tuleb Toila Vallavalitsusele esitada 1. detsembriks. Projektitoetuse taotlusi saab esitada jooksvalt, kui on olemas rahastaja poolt kinnitatud toetuse eraldamise otsus, mis tuleb kindlasti taotlusele lisada.
Toetuse taotlus tuleb saata digitaalselt allkirjastatult Toila Vallavalitsuse e-posti aadressile toilavv@toila.ee või tuua paberkandjal aadressile Pikk 13a, 41702 Toila, Toila vald. Taotluste esitamisega seonduvate küsimustega tegeleb Kersti Tammesaar,  kersti.tammesaar@toila.ee, +372 5331 6693.

Lisainfot toetuste ja taotlemise kohta leiab Toila valla kodulehelt http://toila.kovtp.ee/tegevustoetus
TVL



No comments:

Post a Comment