Wednesday, March 10, 2021

Kolm olulist väärtust Kohtla-Nõmme Koolist





KOOSTÖÖ on üks imeline sõna, mis peidab endas tohutut suurt ja rikastavat jõudu. Oleme Kohtla-Nõmme Koolis uuendamas oma õppekava ja sealhulgas ka hindamist. Seetõttu võtsime ühe osaliselt tagurpidise hübriidõppepäeva, mille jooksul saime osa Peetri Kooli kogemusest kujundava hindamise maailmas läbi direktor Luule Niinesalu pilgu, Kohtla-Järve Gümnaasiumi õppejuht Teivi Gabriel tõi meieni oma kooli praktika protsendilises hindamises ning meie kolleeg Janika Kuus jagas oma mõtteid tähtedega hindamise osas. See päev tõestas, et kuigi hetkeolukorras on koostöö koolide vahel raskendatud, kuid siiski võimalik. Piisab vaid tahtmisest!

16. veebruaril, kui kooliosa oli distantsõppel, siis toimus meie lasteaias midagi, millele mõeldes ilmub huulile NAERATUS – lasteaias toimus vastlapäev. See oli niivõrd vahva päev, mis tõi läbi piltide rõõmu- ja tänutunde ka eneseisolatsioonis viibinud kolleegidele. Õppeaasta alguses valisid meie liblikad igaüks ühe tähtpäeva, mil korraldavad sündmuse kaasrühmadele. Esimene selline meistriteos leidis aset 16. veebruaril, mil meie Sinitiivakesed teistele liblikatele unistuste vastlapäeva korraldasid – mängud, näidend, üllatus… Kõik tähtpäevaga seotud traditsioonid mahtusid meie aulasse! Peale kõrgustes lustimist mindi veel Ristikusse hobuseidki vaatama ja saanisõitu nautima. Ütlemata äge!

KNK ehk Kohtla-Nõmme Kool on sel õppeaastal vaadanud iseendasse. Oleme kaardistanud oma tugevused ja leidnud eesmärgid, mille suunas koos liikuda. On palju erinevaid märksõnu, mida oma visioonis ja põhiväärtustes näeme, nagu organisatsiooniKULTUUR, kogukonnapõhisus, avatud suhtlus ja mitmekesisuse väärtustamine. Igaühes meis on peidus tohutult tugevusi ning just neid me peamegi avastama ja võimestama ning pole olemas asja, mida me üheskoos ei suuda saavutada! Olen kindel, et meie pilvedesse kõrguv ja maagiline maja on ühe põneva teekonna alguses. Olemas on mitmekülgselt põnev meeskond, kellega see reis ette võtta ja toredad lapsed, kes oma elujaatusega meidki igapäevaselt nakatavad. Loomulikult ootame endaga kaasa ka uusi koolipere liikmeid – sügisel alustavasse 70. lendu ja ka teistesse klassidesse. Tule, loome koos tööstuspiirkonna looduslähedase pärli!

31. märtsil algusega kell 18.00 on kõigil esimene võimalus e-külalisena meile külla tulla, et meie tegemistesse virtuaalselt piiluda, eesmärkidest kuulda ja muidugi ka küsimusi küsida (informatsiooni leiab meie kodulehelt www.kohtlanomme.edu.ee).

Kohtla-Nõmme Kooli direktor Mariliis Oder



1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete