Friday, August 13, 2021

18. augustil jõuab Toilasse tükike Indiat

 


Toila Pritsikuuris toimub Idamaa rändkaupluse kollektsiooni näitus-müük, millele järgneb vestlusring Indiast ja elust seal.

Katrin Aedma räägib India naise positsioonist India kultuuris – selle minevikust ja olevikust, kui ka sellest, kuidas tema naisena Eestist oma igapäevaelu sellel uskumatult mitmevärvilisel maal – Indias elab. Samuti tuleb kindlasti juttu Katrini raamatutest. Aja jooksul on neid ilmunud erinevatel teemadel. 

Katrin Aedma on tuntud teenindus- ja suhtlemiskoolitaja, vabakutseline ajakirjanik ja kirjanik.

Idamaa ränd-kauplus avab uksed kell 17.00
Vestlusring Katriniga algab kell 18.30.

Üritus on tasuta, aga palun võta kaasa sularaha, sest nii raamatute eest kui ka rändkaupluses on võimalik tasuda sularahas (või arvega).

Kohtumiseni Indiaga Toilas!

NB! Kuna tegemist on nakkusohu kontrollita sündmusega, siis on vestlusringis osalejate arv piiratud kuni 50 inimest.


Lea Rand

2 comments:

  1. Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda laenu Novelty Finance'ist.

    Minu nimi on Davina Claire, ma olen finantsmaakler ja olen ka finantskonsultant. Olen jõudnud tähelepanu sellele, et paljudel inimestel on kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu nii raske saada laenu pankadest või muudest finantsasutustest. Soovitan kõigil, kes otsivad laenu, võtta ühendust Novelty Finance'iga, et saada laenu subsideeritud intressimääraga 3%. Tegemist on usaldusväärse laenufirmaga ning nendega saab koostööd teha. Saate nendega ühendust võtta e-posti teel: | noveltyfinances@gmail.com | VÕI saatke lisateabe saamiseks sõnum WhatsAppis numbril +447915601531.

    NOVELTY FINANCE pakub finantseerimislahendusi. Nad pakuvad igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Nad pakuvad paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

    Põhjused, miks peaksite laenu saamiseks ühendust võtma Novelty Finance'iga:
    • Mugavus – saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    • Kohene juurdepääs teie rahalistele vahenditele pärast kinnitamist.
    • Subsideeritud intressimäär (3% aastas)
    • Paindlikud tagasimaksetingimused
    • Laenu tagasi maksma ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimaksmise alustamiseks.
    • Varjatud tasud puuduvad
    • Teid juhendatakse kogu protsessi vältel


    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Kui olete huvitatud Novelty Finance'i laenu taotlemisest ja vajate laenupakkumise kohta lisateavet, peaksite lisateabe ja suuliste infotundide saamiseks SAATMA E-KIRI aadressile (noveltyfinances@gmail.com) VÕI saatke sõnum WhatsAppis +447915601531. Kehtivad nõuded ja tingimused.

    ReplyDelete
  2. Otsite võlgade konsolideerimise laenu, tagatiseta laene, ärilaenud, hüpoteeklaene, autolaenud, õppelaenud, isiklikke laene, riskikapitali jne! Olen eralaenuandja, annan ettevõtetele ja eraisikutele laene madala ja mõistliku intressimääraga 2%. Saada meil aadressile: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete