Friday, August 13, 2021

Suvelõpu kultuuri- ja spordisündmused

 

Foto: Maila Meldre













14. augustil 19.00 Merike Susi & Jörgen Pakkas swing'n'blues vibes Toila mereresto terrassil.

Sume augustiõhtu "Sellest saab meie suvi". Purjeka "Tütarsaare Aino" lavale astub võrratu laulja ja klahvpillimängija Merike Susi, kelle esituses kuuleb Code One'i kustumatuid hitte cuba rütmides. Üllatusesinejana tuleb lavale legendaarne laulude autor Mikk Targo, kes räägib nende hittide sünnilugudest. Broneerimine ja lisainfo telefonilt 58111114 ja Toila Mereresto FB lehelt.

Sissepääs 10.- 

15. augustil Toila võistlussari noortele – jooks Oru pargis

19. augustil Paul Neitsov Posti Piknikulaval

20. augustil laulvad näitlejad Sandra Uusberg-Üksküla ja Andero Ermel ja öökino "Soo" Kohtla-Nõmme suvelaval.

Kontserdi algus 20.00, kinoseanss 21.45.

Piletiinfo: Kontserdipilet 5 eurot, kinopilet 5 eurot, kui ostate pileti mõlemale, siis 8 eurot.

Tulenevalt avalike ürituste korraldamisele seatud piirangutest, on võimalik kontserdile lubada vaid negatiivse testitulemusega, COVID-19 haiguse läbi põdenud või selle vastase vaktsineerimiskuuri läbinud inimesed.

Negatiivset testitulemust saab tõeastada kas PCR testiga (kehtib tavaliselt 72 tundi alates testi tegemise hetkest) või antigeeni testiga (kehtib 24 tundi testi tegemise hetkest). Immuniseerimist, läbipõdemist või negatiivset testi tõendava COVID tõendi saab luua Eesti patsiendiportaalis www.digilugu.ee.

Kinos on kohtade arv on piiratud, 100 istekohta. Tegemist on nakkusohu kontrollita sündmusega.

20. augustil 3x3 Ib Lampi nimeline korvpalliturniir Vokas

21. augustil Loodushommik Toilas – retk Severjanini radadel.

Pühajõe laulik. Toila poeet. Nii on kutsutud kohalikku looduse ilu ülistanud Igor Severjaninit. 100 aastat tagasi Venemaalt Eestisse emigreerunud tuntud luuletaja jõudis viieteistkümne Toilas elatud aasta jooksul jätta märk kohalikule kultuurielule ja kuulutada laiemalt ümbruskonna looduse võlu. Kutsume patseerima Toila Pikale tänavale ja pöörama tähelepanu pastoraalsele loodusilule, mis Severjaninit köitis. Märkame seoseid elava looduse kui kõige aluse ning kirjanduse kui kultuuri põhitala vahel.

Kohtume kell 11.00 Toila SPA termide poolses parklas.
Jalutuskäigu kestus ~2,5 tundi.

Registreerimine ja lisainfo: ingrid@matkaklubi.ee, 514 1692
Meili teel eelregistreerimine vajalik.
Matka hind: 10.- eur inimene (4-14 aastastele lastele 6.- eur laps)
Tasumine: Alutaguse Matkaklubi kontole EE222200221004124677 Swedbank, kommentaariks osaleja ja sündmuse aeg ning nimi. Loodushommikut toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

3. septembril 27. Toila valla rahvajooks


Lähtuvalt olukorrast ja kehtivatest piirangutest on võimalik, et kultuurikava muutub.

TVL


1 comment:

  1. Otsite võlgade konsolideerimise laenu, tagatiseta laene, ärilaenud, hüpoteeklaene, autolaenud, õppelaenud, isiklikke laene, riskikapitali jne! Olen eralaenuandja, annan ettevõtetele ja eraisikutele laene madala ja mõistliku intressimääraga 2%. Saada meil aadressile: christywalton355@gmail.com

    ReplyDelete