Friday, August 13, 2021

𝕏𝕏𝕍 𝕆𝕣𝕦 𝕡𝕒𝕣𝕘𝕚 𝕡𝕣𝕠𝕞𝕖𝕟𝕒𝕒𝕕 - selle suve kõige ilusam kontsert Toilas

 


21. augustil 17.00

Eesti muusika klassikast ja popist segamini pööratud lood tõusevad lendu Hanna-Liina Võsa, Maria Listra, Jüri Pootsmani ja Jakko Maltise esituses, et tähistada taasiseseisvumise 30. aastapäeva.

Jakko Maltis – laul, klahvpillid

Janno Trump – basskitarr

Jörgen Pakkas – kitarr

Ivo Priilind – trummid

Danel Aljo – saksofon.

Kontserdialal avatud mõnus ja hubane retrokokteilibaar ning sushikohvik, kus pakutakse ka kooki ja kohvi!

Piletiinfo:

Piletid on eelmüügis kuni 20. augustini Piletilevis ja Toila raamatukogus.

Eelmüügist ostes pilet: kõik piletid 10€, perepilet 25€ (2 täiskasvanut ja kuni 3 last (kuni 12. aastased (ka.))

21. augustil, sündmuse päeval tavapilet 12€, sooduspilet 10€, perepilet 25€ (2 täiskasvanut ja kuni 3 last (kuni 12. aastased (ka.))

Sooduspilet kehtib pensionärile, õpilasele ja kübara- või kaabukandjale. Koolieelikud tasuta.

Tähelepanu! COVID-19 piirangutest tulenev info.

Tulenevalt avalike ürituste korraldamisele seatud piirangutest, on võimalik kontserdile lubada vaid negatiivse testitulemusega, COVID-19 haiguse läbi põdenud või selle vastase vaktsineerimiskuuri läbinud inimesed.

Negatiivset testitulemust saab tõeastada kas PCR testiga (kehtib tavaliselt 72 tundi alates testi tegemise hetkest) või antigeeni testiga (kehtib 24 tundi testi tegemise hetkest). Immuniseerimist, läbipõdemist või negatiivset testi tõendava COVID tõendi saab luua Eesti patsiendiportaalis www.digilugu.ee.

Kohapeal testi teha ei ole võimalik!

Loodame teie mõistvale suhtumisele, üheskoos saame piduliku sündmuse korraldada turvaliselt ja nakkusohtu minimeerides.

Külastaja näitab seda piletimüügipunktis paberkandjal välja prinditud kujul või nutiseadmes.

Kontrollitakse tõendil olevat QR-koodi.


Loe rohkem infot siit: https://www.kul.ee/covid-tervisetoend

Lisategevused Toilas 21. augustil

Ajaauk presidendi lossi.

Oled jõudnud Oru parki ning pakume sulle võimalust astuda ajaauku, kus õitsevate rooside lõhn mõjub aias jalutajatele lummavalt ning seal, panga serval vaatega merele kõrgub uhke roosakasvalge ehitis. On 1938. aasta juulikuu. Veel pole kellegi huultel küsimust: „Aga kus see siis oli?“ Mitmekeelne audiogiid viib su uuendatud vaadetega ajarännakule Eesti Vabariigi esimese presidendi valdustesse. 21. augustil toimuva kontserdi „Oru pargi promenaad“ raames saab Oru presidendi lossis rännata kuni kella 21-ni (võimalik paus kontserdi ajal). Virtuaaltuuri kestvus on ca 30 minutit ja parema elamuse nimel soovitame kaasa võtta oma kõrvaklapid ja pileti broneerida. Kõigile kontserdi külastajatele kaasa voucher ajaauk "VR Tartu 1913" -25%. Oleme avatud 11.00-15.30 (võimalik paus kontserdi ajal). Broneerimine

https://vr.blueray.ee

Hinnad:

Täispilet 8 €

Sooduspilet (lapsed vanuses 7–18 k.a) 6 €

Perepilet (1 täiskasvanud ja 1 laps)* 12 €

Perepilet (2 täiskasvanut ja 2 last)* 24 €

*Iga järgnev laps 5 €

Grupipilet (alates 10 inimest) 7 € inimene


Loodusfotograaf Erika Kruubi fotonäitus.

Eestimaa loodus kogu oma  mitmekesisuses on suurepärane koht, kus võtta aeg maha ja lõõgastuda tööpingetest. Võta endale see aeg, et nautida loodusfotograaf Erika Kruubi lummavaid kaadreid.

Asukoht: kahel pool kalade purskkaevu.


Miniregatt Toila rannikuvetes.

Noored purjetajad pakuvad promenaadi külalistele lummavat vaadet. Rannikuvetes peetakse maha miniregatt. Samuti on stardis Toila Jahtklubi jahid, viiakse läbi suvise navigatsioonihooaja osavõistlus. Startide algus 12.00.


Välikino "Soo" Oru pargis algusega kell 21.30 Toila Pargi Kohviku vastas rohealal.

Oskar Lutsu samanimelisel jutustusel põhinev mängufilm "Soo" on põnevusest pakatav armastusfilm, mis viib meid 1917. aastasse, kui Euroopas möllas Esimene Maailmasõda ja Eesti idapiiri taga lahvatas revolutsioon. See on ajastufilm ühest maailma-ajaloo murrangulisest hetkest, milles põimub omapärase atmosfääriga põnevuslugu niisama kaasahaarava armastuslooga. Loomulikult ei puudu filmist ka Lutsu teostele omane huumor ja värvikad kõrvaltegelased.

Piletid hinnaga 5 eur/4 eur eelmüügis Toila raamatukogus ja 1h enne filmi algust.

Kohtade arv on piiratud, 100 istekohta.

Tegemist on nakkusohu kontrollita sündmusega.

Parkida saab Föhrenhofi välja ja Toila Gümnaasiumi juures!
Parkimine on tasuta.

Korraldajad jätavad endale õiguse seoses pidevalt muutuva olukorraga maailmas vajadusel teha muudatusi ka sündmuste programmis ja korralduslikus pooles.

Jälgi infot https://www.kriis.ee/et

Info ja ettepanekud:

Kaisa Pukk

Kaisa.pukk@toila.ee


1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete