Tuesday, February 16, 2021

Toila vald arvudes

 

1. jaanuari 2021 seisuga elab Toila vallas 4657 inimest (nendest 2278 naist ja 2379 meest).

2020. aastal sündis Toila vallas 30 last (nendest 16 poissi ja 14 tüdrukud).

Manala teele läks 64 Toila valla inimest.

Toila valda tuli mujalt elama 156 inimest, teistesse omavalitsustesse läks 203 inimest. Valla siseselt vahetas 2020. aastal elukohta 53 inimest.

Toila vallas on üks alev – Kohtla-Nõmme (951 inimest), kaks alevikku – Voka (724 inimest) ja Toila (859 inimest) ning 26 küla. Kõige vähem elanikke on Uikala külas (1) ja kõige rohkem inimesi elab Järve külas (576).

Toila vallas on seitse hallatavat asutust: Toila Gümnaasium (256 õpilast, sh gümnaasiumis 54 ja põhikoolis 202 õpilast), Toila Muusika- ja Kunstikool (71 õpilast), Voka Lasteaed Naksitrallid (67 last), Kohtla-Nõmme Kool + lasteaed (84 õpilast ja 57 last), Toila valla Spordi- ja Kultuurikeskus (sh Voka kultuuri- ja spordihoone, Toila seltsimaja, Kohtla-Nõmme ja Saka rahvamaja ning Voka, Järve ja Kohtla-Nõmme noortekeskused, laululavad-väljakud Toilas, Sakal ja Kohtla-Nõmmel), Toila Vallaraamatukogu ( harukogud Voka, Saka ja Kohtla-Nõmme) ja Toila sadam.

Toila valla seitsmes hallatavas asutuses, vallavalitsuses ja volikogus on planeeritud kokku 152 ametikohta (180 töötajat).

Vallavolikogus on 17 liiget ja neli alalist komisjoni. 2020. aastal toimus kümme volikogu istungit.

Vallavalitsuse teenistuses töötab 19 inimest, sh 13,25 ametnikuna ja 5,75 töölepingu alusel. Struktuuris on kokku 19 ameti- ja töökohta. Täitmata on ehitus-hankespetsialisti ametikoht. Vallavalitsuse liikmeid on viis. Vallavalitsuse istungid toimuvad reeglina kaks korda kuus teisipäeviti, vajadusel tihemini. 2020. aastal toimus 34 vallavalitsuse istungit.

TVL

2 comments:

  1. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või kirjutage mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate vastuse kohe.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, kuna oleme aidanud paljusid eraisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kokku puutunud finantsraskustega

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi asjaosaliste huvides.

    ReplyDelete
  2. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete