Wednesday, November 4, 2020

Lugupeetud Toila valla eakad!

 

Ei tulnud sugugi kergelt juhatuse otsus oktoobrikuu teisel kolmapäeval, 14. oktoobril seekord mitte korraldada populaarset Rahvusvahelise Eakate Päeva tähistamist Jõhvi Kontserdimajas.

Ootasime viimase hetkeni, et äkki olukord koroonarindel muutub ja inimesed julgevad kodust välja tulla – aga ei – hoopis hullemaks läks! Kuna keegi pole andnud juhatusele õigust riskida 400 pensionäri tervise, et mitte öelda eluga ja me kõik oleme seaduskuulekad, hoides nii ennast kui teisi – oli otsus üksmeelne. Samas teades, et suhtlemisvaegus tekitab kibestumist ja eakate inimeste soov kohtuda, suhelda ning miks mitte ka tantsida omaealiste teekaaslastega on suur, oleme teatud tingimustel valmis ürituse siiski korraldama kuskil aprilli lõpus. Ikka selleks, et te ei jõuaks enne aiamaadele, peenarde vahele ära kaduda! Selleks peaks olukord Ida-Virumaal olema stabiliseerunud, ning soovitavalt ka vaktsiin olemas, kusjuures eakatele tasuta.

IVPÜ tänukirjad koos väikese kingitusega tublimatele, kelle väljasõelumises osalesid nii valla juhtkond, sotsiaaltöötajad kui seltsingute juhid, anname aga võimalikult pidulikult veel selle aasta jooksul kindlasti kätte. Toila vallast saavad tänukirjad Rimma Bolozerskaja, Helgi Markus, Selma Kullamäe, Ene Jaagand, Aime Raudsepp, ja Aino Rande.


Soovides eakatele kõike head ja eriti tervist, tunnustan teid, et olete valinud etteotsa ilmselt õiged inimesed, sest Toila valla stabiilsus ja edusammud on muljetavaldavad!

Pöördun veel teie poole palvega võimaluse korral külastada hea akustikaga Jõhvi kontserdimaja üritusi, sest eestlasi on meie linnades vähe. Pärast on piinlik esinejate ees kui saal on pooltühi. Samuti mõjub kuidagi õõnsalt hilisem hädaldamine – miks meie juurde ei tulda!

Kasutades juhust, tänan valla juhtkonda osutatud kaasabi ja toetuse eest!


Kaarel Pürg

Ida-Virumaa Pensionäride Ühendus

juhatuse esimees

No comments:

Post a Comment