Wednesday, November 4, 2020

Tervitusi Peeri külast

 Peeri külas toimub 2021. aasta juulikuus VI KODUKANDI PÄEV.

Oleme seda üritust korraldanud aastast 1996. See on endistele ja praegustele külaelanikele rõõmsa jällenägemise ja kokkusaamise aeg. Mida aeg edasi, seda rohkem unustuse hõlma mälestused jäävad . On olnud paremaid ja halvemaid aegu, aga inimesed on ikka kõike head meeles pidanud. Seepärast on mul suur suur palve kõigile, kes on elanud Peeri külas või seal tööl käinud – pange oma mälestused kirja ja saatke mulle. Tahan teha järgmiseks suveks sellise lihtsa mälestuste vihiku, kuhu kõik soovijad saavad oma lood kirjutada. Kes avaldamist ei soovi, siis selle lugu jääb lihtsalt arhiivi. Tore oleks ka saada fotomaterjali tegemiste ja toimetamiste kohta. Kõik originaalfotod tagastan, teen koopiad. Jagage infot ja minu kontakte oma pereliikmete ja tuttavatega Peeri aegadest, kõik on oodatud osalema. Täpsem info tuleva aasta kevadel.

Teretulnud on kõik ettepanekud ja soovitused külapäeva läbiviimise kohta.

Samuti saab 100 aastat Peeri Algkooli taasavamisest. Eriti oodatud on nende inimeste mälestused, kes on selles koolis käinud. Kool suleti 1962.a

Üks suur soov on ka – kui saaks külaplatsile uue kiige ! Hakkajate külameeste eestvõtmisel esimeseks külapäevaks ehitatud vana kiik lagunes juba ära. Kõik ettepanekud on teretulnud!


Minu kontaktid: helistage, kirjutage. Aitäh!

e-mail: helgikopliorg@gmail.com

postiaadress kirjade või fotode saatmiseks: Katse 7-5 Kohtla-Järve 30327

telefon +3725545844

Parimate soovidega

Helgi Kopliorg

Peeri küla(vanem)

1 comment:

  1. Tere, kas vajate rahalist abi? Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpuleviimiseks ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või kirjutage mulle otse WhatsAppis: +447903159998 ja saate vastuse kohe.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõiki teie püüdlusi. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otserahastus - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3%.
    * Kõrge heakskiitmise määr
    * Paindlik tagasimakse - saate võimaluse valida tagasimaksekuupäev kas iganädalase, kuu- või aastase kestusega 1–30 aastat.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärane juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasud puuduvad

    Ärge kaotage võimalust rahaliste vahendite puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, me saame teid aidata laenuga, kuna oleme aidanud paljusid eraisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas kokku puutunud finantsraskustega

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447903159998

    Vahendajad / konsultandid / maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täielikus usalduses teeme koostööd kõigi osapoolte huvides.

    ReplyDelete