Wednesday, November 4, 2020

Sportlik oktoober

 Toila valla spordi-ja kultuurikeskus korraldas 7.-31. oktoobrini Endomondo võistluse jooksmises, kõndimises ja matkamises.


Kalev Lait, miks Sina selle väljakutsega liitusid?

Kuna septembris sai liigselt lösutatud ning mulle meeldib kõndida ja matkata, siis oktoobris otsustasin osa võtta Endomondo väljakutsest "Spordi oktoober Toila vallas", mis kestis 7. -31. oktoobrini. 24 päevaga sai taldade alt läbi lasta ~440km jagu liiva, kive, kruusa, muda, mulda, asfalti.

Kas läbitud radadel oli ka mõni eriti meeldejääv hetk?

Kõige meeldejäävam hetk oli Toilas Kuninga muulil, kui Valaste joale matkates sattusin peale magavale rebasele, kes tukastas sealses puu- ja kännurägastikus. Hiilisin talle lähemale, telefon käes, et ikka seda kordumatut hetke võimalikult lähedalt tabada. Kahjuks tegid juba peale paari tasast sammu jalge all kaks kivi klõpsaka, Rein vaatas ta mulle hetkeks otsa ja järgmisel hetkel oli ta juba jalul ja läinud. Nii palju siis selle hetke jäädvustamisest... Ühe klõpsu jõudsin reaktsioonist ikkagi teha, kuid ta oli oma saba juba minu poole keeranud.

Aga muidu palju värsket õhku, toredaid hetki, avastamata teid ja kohti, eneseületamisi, loomadega kohtumisi. Oli natuke aktiivsem kuu, kui kunagi varem.



No comments:

Post a Comment