Monday, March 28, 2011

Ainult sina ise saad ennast aidata!

Sind ei tee õnnetuks olukorrad. Sinu mõtted teevad sind õnnetuks. Sinu tõlgendused ja lood, mida endale räägid, teevad sind õnnetuks.” Echart Tolle

Palju räägitakse ja kirjutatakse positiivse mõtlemise olulisusest ja sellest, et head mõtted toovad kaasa parema elu.

Milles see positiivne mõtlemine seisneb, kuidas seda enda puhul arendada ja teistegagi jagada?

Enesevaatluse käigus saab jälgida, kas märkame enda sees ja ümber pigem head kui halba, kui midagi juhtub - mingi tagasilöök või aps. Kas võtame seda kui karistust või võimalust õppimiseks?

Kas keskendume heale ja korjame positiivseid kogemusi või süüdistame ennast ja teisi, võitleme ning näeme maailma ohtliku paigana?

Korduvad negatiivsed mõtted mõjutavad nii inimese alateadvust kui ka füüsilist tervist. Su mõtete kvaliteet määrab su elukvaliteedi – seepärast on oluline tegelda mõtlemise uurimise ja arendamisega.

Nendel teemadel oleme planeerinud kutsuda sel aastal rääkima ja oma kogemusi jagama mitmeid spetsialiste ning ootame, et meie valla inimesed oleksid valmis ja tulemas nendele üritustele. Me kõik oleme ainulaadsed ja erilised ning seda väärt, et enda eest hoolitseda.

Kuna praegu on koolituste ajad veel lahtised, siis soovitame huvilistel jälgida reklaami ja kindlasti jagame infot ka valla lehes.


Reet Hindus

Toila vallavalitsuse sotsiaalspetsialist

No comments:

Post a Comment