Tuesday, February 2, 2016

Jää hääl - juba viiendat korda!

Alustan sõnumiga, et vaatamata seekordsele heitlikule ettevalmistusperioodile, on rõõm tõdeda, et „Jää Hääl“ toimub siiski! Juba viiendat korda. Seega ootame kõiki huvilisi 5. märtsil taas Toilasse, et omanäolisest sündmusest osa saada.
Ka sel aastal ootame koore üle Eesti, et lauldes hoog sisse anda tänavusele merekultuuri aastale. 
Teema kohaselt laulamegi palju merest ja merele. Kõlab eelmiste aastate repertuaar ja loomulikult tuleb ettekandele ka kaks uut laulu, mis spetsiaalselt meie selle aasta laulupeoks kooridele seatud. Kindlasti pakuvad lauludele vaheldust ka rahvatantsijad.

Tänavuseks peaesinejaks oleme palunud Koit Toome, kuid tore on ka see, et dirigentide ridades on toredaid üllatusi. Kõigelt ei tahakski hetkel saladuskatet kergitada, jäägu midagi kohapeal avastamiseks kah.
Laulupäeva ülesehitus on eelmistest aastatest tuttav: kontsert laulukaare all algab kl 14.00 ja sellele järgneb kl 16.00 koolimajas peaesineja kontsert. 

Tänavu pakume peale kontserte ka jalakeerutust kohaliku simmanibändi saatel, kuid siinkohal kutsun kõiki jälgima meie jooksvat reklaami facebooki lehel ning teavitust peagi ilmuvatel kuulutustel, kus kirjas ka täpsem simmani aeg ja asukoht.

Kohal on ka toitlustusteenus ning põnevad kokteilipakkujad. Sündmuse toimumise heaks on kõik viis aastat rahaliselt panustanud neli valda: Toila, Jõhvi, Mäetaguse ja Illuka ning sõbralikeks koostööpartneriteks Toila Gümnaasium, Jõhvi kontserdimaja ning Eesti Energia.
Suur tänu kuulub ka paljudele teistele kaasaaitajatele.

Laulupäeva eesmärk on pakkuda kooridele omapärast kokkutulekuvõimalust talvisel perioodil ning luua koorimuusika varamusse uut loomingut.
Pidu lauluväljakul on prii kõigile, peakülalise kontserdile tuleb publikul aga 3 € sissepääs lunastada.
Lisainfo: www. kultuuriveski.ee
                                                  

Lisainfo: Ene Raudar
ene@kultuuriveski.ee

No comments:

Post a Comment