Thursday, March 21, 2013

VANK ootab juhendajaid


Oleme rühm lõbusaid ja rahutuid 7-12 aastaseid poisse ja tüdrukuid, kellele meeldib Voka Avatud Noortekeskuses koos käia. Tahame väga kord nädalas üheskoos kokku saada ja usinalt aega veeta, aga vajame omajagu juhendamist.
Mida me koos teha tahaksime? Päris hästi veel ei teagi. Tahaks proovida tantsimist, käsitööd, joonistamist, teatrikunsti. Siis veel laulmist, keraamikat, ehete meisterdamist, võimlemist. Õpime hea meelega enesekaitset või hoopis seda, kuidas panna kokku konstruktoreid. Saaks hea meelega teadmisi riietumisest, spordialadest, kommetest, kultuurist, kuulsustest, ohutusest, loodusest jne.
Soovime õppida midagi põnevat! Väga tahame teada saada midagi sellist, mida koolis ja kodus ei kuule või millega üksi on igav tegeleda.
Otsime enda sekka lõbusat ja tegusat lapsevanemat, täiskasvanut, gümnaasiumiklassi noort, ringijuhendajat, vanaema, vanaisa, õde-venda, kes tahaks korra nädalas meiega midagi vahvat ette võtta.
Kui Sina oskad midagi, millest meie veel ei tea ja Sul on kooli, pere, kodu ja töö kõrvalt aega, siis palun võta ühendust meie noortekeskuse noorsootöötajaga.
Vahvat juhendajat oodates,
Vahvad, Lõbusad ja Rahutud poisid ja tüdrukud
 

Noorsootöötaja kontakt:
Merle Harjo
Tel 55 26 928
noortekeskus@toila.ee

No comments:

Post a Comment