Monday, June 6, 2016

ELKE Grupp plaanib Narvas avatavas Toyota keskuses luua 25 uut töökohta

ELKE Grupp alustas maikuus Narvas uue, kõigi teenustega Toyota autoesinduse ehitusega. Toyota Narva autokeskus valmib novembrikuus ja seal saab esimeses etapis tööd vähemalt kümme inimest. Uute töökohtadega luuakse haritud noortele võimalus jääda piirkonda ja edendada Ida-Virumaa majandust.

Esinduse loomisega on ELKE Grupil soov tulla lähemale Ida-Viru klientidele, pakkudes niimoodi suuremat kindlust ja täielikku tuge Toyota autode ostmisel ning omamisel.

Narva esimene täisteenustega Toyota esindus alustab novembris tööd kümne uue töötajaga,” sõnas Toyota Narva Autokeskuse tegevjuht Valdik Uski. “Esimesed töökuulutused on väljas veebiaadressil www.toyotanarva.ee,” kinnitas Uski. “Järgmise viie aasta jooksul plaanitakse suurendada Toyota Narva keskuse töötajate arvu veel 15 võrra, mis tähendab senisest veelgi tihedamat koostööd ka Narva Kutseõppekeskusega,” lisas tegevjuht.

Uus, interaktiivsete lahendustega Toyota keskus Narvas rajatakse Narva Äriparki Olginas, kus teeninduspinda on kokku 1600 ruutmeetrit. Tegemist on täisteenust pakkuva müügiesindusega, kus on väljas kogu Toyota mudelivalik. Lisaks autode müügile ja hooldusele pakutakse Toyota enda kindlustust ja liisingut, kahjukäsitlusteenust, rehvimüüki, erinevaid e-teenuseid, autopesu jm. Narva esindusega soovitakse tulla lähemale olemasolevatele ja potentsiaalsetele klientidele. Valdik Uski sõnul on rajatava keskuse oluliseks eesmärgiks olla läbipaistev ja avatud – seda nii enda ärimudeli, teenindusprotsessi kui ka hoone arhitektuurilahenduse poolest. Uus Toyota keskus loob kliendile kohapeal kõik võimalused, et olla kursis ja jälgida mugavalt oma auto teenindusprotsessi.
ELKE Grupi AS asutati 1993. aastal ning nüüdseks on ELKE Grupist saanud Eestis, Lätis ja Leedus tegutsevat 17 tütarettevõtet ühendav kontsern, mis keskendub sõiduautode müügile ja müügijärgse hoolduse pakkumisele. ELKE Grupp esindab selliseid tuntud automarke nagu Toyota, Lexus, Hyundai, Suzuki, Seat, SsangYong ja Isuzu.

Lisainfo:

Valdik Uski
Toyota Narva Autokeskuse tegevjuht
ELKE Grupp
+372 650 5800

No comments:

Post a Comment