Sunday, December 8, 2019

Jõulutervitus Ida-Virumaa Külade Esinduselt


Ida-Virumaa Külade Esindus (IVKE) tervitab Toila valla külade elanikke alanud advendi puhul ja soovib rahu teie peredesse. IVKE soovib jõulurahu ja tegusat uut aastat kogu valla rahvale. Et meie uus aasta tooks ainult häid uudiseid ja meil ikka tervis vastu peaks.
IVKE aasta möödus rahulikult. Nagu meie lehest augustikuus lugeda võisite, toimus juuli lõpus Räpinas Külaliikumise Kodukant suursündmus – XIII Maapäev, millest ka meie IVKE delegatsioon osa võttis. Meie osavõtt sai toimuma tänu KOPi projekti toetusele. Suur tänu KOPile meid toetamast, sest kõikide meie delegatsiooni liikmete arvates oli sündmus huvitav ja kasulikku mõtlemisainet sai iga osaleja. Lisaks nägime/kuulsime teiste külade tegemisi ja saime sõlmida uusi tutvusi. Tuletan veelkord meelde ka seda, et IVKE saab järgmisel aastal juba 25 aastaseks
Tahan aga kutsuda meie valla külasid aktiivsemalt osalema IVKE töös. Kuna koostööd peab millestki ju alustama, siis ootan külavanemate/ külaliigutajate poolset aktiivsust ja jätan oma kontaktandmed.
Veelkord rahulikku jõuluaega ja tegusat uut aastat!
IVKE juhatuse nimel
Kaja Niinlaup
Tel.56605541



No comments:

Post a Comment