Monday, December 2, 2013

Toila Vallavolikogu VII koosseis on tööks valmis

20. oktoobril valitud Toila Vallavolikogu VII koosseis on tänaseks pidanud kolm istungit.
Nende käigus on kinnitatud volikogu esimeheks Roland Peets ja aseesimeheks Bruno Uustal.
Vallavanemana jätkab Tiit Kuusmik.

Eelmises valla lehes avaldasime volikogu liikmete koosseisu. Selles on toimunud väikesed muudatused – kuna Toivo Loide peatas oma volikogu liikmeks oleku seoses vallavalitsuse liikmeks kinnitamisega, siis tuli tema asemel volikogusse Rudolf Uustal. Seoses Rein Meriranna lahkumisega vallavolikogust asus tema kohale Riina Taela.

Volikogu töö edukaks toimimiseks on oluline asjalik ja tegus töö komisjonides.

Revisjonikomisjoni tööd juhib Ursi Joost (liikmed Riina Taela ja Rudolf Uustal).

Eelarve- ja majanduskomisjoni esimees on Jaak Saar (liikmed Jaak Pruunes, Rudolf uustal, Roland Peets, Toivo Tünni, Kalle Lehismets, Meelis tint, Aavo Laur).

Kultuuri- ja spordikomisjoni esimeheks valiti Mehis Astok (liikmed Julie Laur, Bruno Uustal, Jaak Saar, Irina Vassiljeva, Andra Pärnamäe, Anu Pungas, Helju Männi, Robert Peets).

Haridus- ja sotsiaalkomisjoni esimees on Bruno Uustal (liikmed Mehis Astok, Roland Peets, Jaak Saar, Ursi Joost, Riina Taela, Arnold Persidski, Tiina Kasema, Külli Mänd, Ia Tuisk, Artur Gabriel).

Kuna järgmine eelarve-aasta on kohe-kohe algamas, siis on värske volikogu ja vallavalitsuse esimene töö tegelemine 2014. aasta eelarvega. Esimene lugemine peaks toimuma juba detsembrikuu istungil.

TVL

No comments:

Post a Comment