Tuesday, March 3, 2020

Õiguskorra ülevaade Toila vallas


Hea valla elanik!
Seoses 2019. aasta möödumisega edastan teile lühikese politseipoolse kokkuvõtte valla territooriumil toimunu kohta.

Mul on rõõm tõdeda, et meie vallas on paljud õigusrikkumised langustrendis. Usun, et see tuleb sellest, et üha rohkem oleme hakanud hoolima nii enese kui ka kaaskodanikke heaolust. 
Oleme muutunud seaduskuulekamaks ja mõistma, milliseid tagajärgi üks või teine süütegu endaga kaasa võib tuua.
Siiski on kasvutrendis isikuvastased kuriteod, millest enamuse moodustavad maakeeli öelduna teise inimese löömised ja seda just lähedastega seoses. 

Numbriliselt võttes registreeriti isikuvastaseid kuritegusid 2018. aastal 16 ja 2019. aastal oli juba 21. Julgen väita, et see kasv on paljustki tingitud sellest, et inimesed märkavad enda ümber toimuvat ja julgevad sellest ka teada anda. Hea on tõdeda, et üha enam otsivad ka kannatanud ise abi väljastpoolt ning julgemalt annavad enda olukorrast teada. Kasutatakse nii ohvriabi teenust kui ka valla sotsiaaltöötaja abi, samuti ei kardeta abi otsimiseks pöörduda psühholoogi poole. Ka politsei paneb jätkuvalt üha enam rõhku lähisuhtevägivallaga seonduvate juhtumite lahendamisesse. 
Üheskoos kohaliku omavalitsusega, ohvriabi teenusega ja kogukonnaga saame abivajajat ka aidata.

Probleemiks on jätkuvalt liikluskultuur. Endiselt toimuvad Tallinn-Narva maanteel ohtlikud möödasõidud ja lubatud sõidukiiruse ületused. Politsei- ja Piirivalveameti analüüsibüroo ALIS andmete kohaselt aprillis 2019 Toila vallas fikseeriti politsei poolt suurim kiiruseületus, kus sõideti maanteel 167 km/h. Lisaks sellele, et sõidukiirus peab alati jääma lubatu piiridesse, peab kiirus vastamata alati ka juhi oskustele ning tee ja ilmastikuoludele. Raskete tee- või ilmastikuolude korral võib julgelt ka aeglasemalt sõita, kuid alati tuleb teiste juhtidega arvestada ning anda neile võimalus ohutult mööduda.

Murekohaks on jätkuvalt alaealiste poolt alkoholi tarvitamine ning suitsetamine, siis ka sel aastal korraldab politsei sihtsuunitlusega tegevusi – mille üheks eesmärgiks on ära hoida ja vähendada sõltuvainete tarbimist alaealiste poolt.
Noorte tervisest tuleb hoolida, seega pööran tähelepanu sellele, et iga täiskasvanu saab sellele kaasa aidata, rääkides alkoholi/suitsetamise ja narkootikumide kahjulikkusest.

Koostöös loome turvalisuse!

Kui tunned, et võid valla turvalisusele kaasa aidata ja oled valmis õigusrikkujaid korrale kutsuma, siis võta palun valla piirkonnapolitseinikega ühendust ja mõtleme koos, kuidas saaksid just Sina valla turvalisusele panustada.

Toila valda teenindav piirkonnapolitseinik
Juhan Reisi
tel 337 313 juhan.reisi@politsei.ee
Kiireloomuliste probleemide korral helistada hädaabinumbril 112.



26 comments:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    ReplyDelete
  2. Tere daamid ja härrad.
    Kas vajate rahalist abi?
    Paljud inimesed otsivad seal rahalist abi, kuid nad ei tea, kuidas seda teha.

    Kas teate, et saate oma rahalise olukorra lahendamiseks taotleda laenu ja saada laenu vähem kui 24 tunni jooksul? Mõni inimene võib arvata, et laenu saamine on keeruline, kuid ma vajan, et te teaksite, et minu ettevõttelt on laenu saamine väga lihtne, kuna püüame muuta laenamise lihtsaks, mugavaks ja taskukohaseks.

    Pakume paindlikke ja mitmekordseid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatud ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie rahalistele vajadustele.

    Meie teenus on väga kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne ning saate laenata kuni 20 miljonit eurot subsideeritud intressimääraga 2,5% aastas. NoviCap on õige ettevõte, kellega ühendust võtta, kui teil on kiiret laenu vaja.

    NoviCap pakub finantseerimislahendusi.
    Pakume igasuguseid finantsteenuseid, näiteks ärilaen, isiklikud laenud e.t. Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust.

    Laenu saate oma telefoni või sülearvuti kaudu taotleda igal ajal ja igal pool omale sobivas kohas, peate vaid võtma meiega ühendust
    E-post: (novicapfinancialservices@gmail.com) VÕI
    Kirjutage meile WhatsApp kaudu: +31642117819.
    SEE LAEN on kõigile kättesaadav

    ReplyDelete
  3. Tere

    Kas vajate oma rahaliste vajaduste lahendamiseks erakorralist laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 kuni 50 000 000,00 eurot. Oleme usaldusväärsed, tugevad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidikontrollita ja pakume ülekande ajal 100% -list garantiid välislaenudele.

    TEENUSED SISALDAVAD:
    * Isiklikud laenud
    * Ärilaenud
    *
    Renoveerimine * Kliendilaenud
    * Automaatsed laenud
    jne. ..

    Meil on ka kogu valuutalaen koos 2% -lise intressimääraga kõikidele laenudele .... Kui olete huvitatud selle e-kirja kaudu tagasi pöördumisest: accessloanfirm2030@gmail.com

    Kui olete huvitatud via, võtke meiega ühendust

    E-post: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Lugupidamisega
    Hr scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    2% laenupakkumine

    ReplyDelete
  4. Tere

    Kas vajate oma rahaliste vajaduste lahendamiseks erakorralist laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 kuni 50 000 000,00 eurot. Oleme usaldusväärsed, tugevad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidikontrollita ja pakume ülekande ajal 100% -list garantiid välislaenudele.

    TEENUSED SISALDAVAD:
    * Isiklikud laenud
    * Ärilaenud
    *
    Renoveerimine * Kliendilaenud
    * Automaatsed laenud
    jne. ..

    Meil on ka kogu valuutalaen koos 2% -lise intressimääraga kõikidele laenudele .... Kui olete huvitatud selle e-kirja kaudu tagasi pöördumisest: accessloanfirm2030@gmail.com

    Kui olete huvitatud via, võtke meiega ühendust

    E-post: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp: +79265038734

    Lugupidamisega
    Hr scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    2% laenupakkumine

    ReplyDelete
  5. Minu nimed on proua Mohammed Alsama. Saudi Araabiast, elan USA-s Las Vegases ja olen täna rääkimise ajal õnnelik naine. Ütlesin iseendale, et iga laenufirma või laenuandja, kes võib muuta minu ja mu pere purunenud elu, suunan iga inimese otsib neile laenu. Nad andsid mulle õnne nii mulle kui ka mu perekonnale, vajasin 45 000 USD laenu ja sain laenu 72 tunni jooksul ilma stressita. Nad on tõepoolest jumalakartlikud inimesed, kes töötavad maineka laenufirmaga. kui vajate laenu ja olete 100% kindel, et maksate laenu tagasi, võtke palun ühendust täna ja palun öelge neile, et proua Mohammed Alsama saatis teid nende juurde, saate nendega ühendust võtta e-posti teel (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatpp: (+393510483991) Soovin teile palju õnne tänu ja õnnistagu teid kõikvõimas Jumal

    ReplyDelete
  6. Minu nimed on proua Mohammed Alsama. Saudi Araabiast, elan USA-s Las Vegases ja olen täna rääkimise ajal õnnelik naine. Ütlesin iseendale, et iga laenufirma või laenuandja, kes võib muuta minu ja mu pere purunenud elu, suunan iga inimese otsib neile laenu. Nad andsid mulle õnne nii mulle kui ka mu perekonnale, vajasin 45 000 USD laenu ja sain laenu 72 tunni jooksul ilma stressita. Nad on tõepoolest jumalakartlikud inimesed, kes töötavad maineka laenufirmaga. kui vajate laenu ja olete 100% kindel, et maksate laenu tagasi, võtke palun ühendust täna ja palun öelge neile, et proua Mohammed Alsama saatis teid nende juurde, saate nendega ühendust võtta e-posti teel (loancreditinstitutions00@gmail.com) Whatpp: (+393510483991) Soovin teile palju õnne tänu ja õnnistagu teid kõikvõimas Jumal

    ReplyDelete
  7. We offer loans at low Interest rate. Business loans and Personal loans are available. If you are In Debt and you need a loan Just Let Us know, Even with bad credit, we still offer you a loan since we are the last bus stop in financial Help..
    Note: We only welcome serious minded people. We are legitimate and ready to fund out loans for real and serious partners. Contact us now.waveeykegtjvfdcvc780@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Do you need funding to set up your own business My name is Shamla Biba, I am a private lender who give loans to private individuals and corporations. Are denied to so many banks? Do you need finance to establish your business? do you need financing to expand your business? Do you need a personal loan?gramhfrgreosa509@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Do you need a personal loan, we give secured and unsecured loans and venture capital. Well are insured loans we have to maximum security. Whatever your loan needs are, and we are ready to talk with you about how we can meet your requirements. Contact us now by e-mail. Wait your urgent e-mail: response gujuyouriantuoihin3000@gmail.com

    ReplyDelete
  10. We offer personal loans and mortgages, car loans, mortgage loans at lower interest and financing from the private sector rate. We offer loans with lower or documents. Contact us now by e-mail.
    mryditsaanpvt@gmail.com

    ReplyDelete


  11. They offer real money for people with sincerity and honesty are in need of money to something some personal and business purposes.
    We are delighted to be capable of fulfilling their dreams in a largest amount of money That exact needs. . That the charge for the cost of processing / origination
    Our money is insured and will be delivered insurance That your bank account Within 48 hours applying them.
    Nameplate us now with your interest by e-mailrahuldaminedu088@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

    ReplyDelete
  13. ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ! ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ !! ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ !!!

    Χρειάζεστε επείγουσα οικονομική βοήθεια για προσωπικό σκοπό ή για τις επιχειρηματικές σας ανάγκες; Εδώ είναι μερικά καλά νέα για εσάς. Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιώτες ή εταιρίες με το χαμηλότερο ετήσιο ποσοστό 2%.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε: -

    * Δάνεια αυτοκινήτων

    * Επιχειρηματικό Δάνειο

    * Δάνειο σταθεροποίησης χρέους

    *Προσωπικό δάνειο

    * Δάνειο επέκτασης επιχειρήσεων

    *Φοιτητικό δάνειο

    * Δάνειο Αγροτικής Ανάπτυξης

    Και πολλά περισσότερα.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω (Expressglobal55@gmail.com) ή (+12606355412)

    Ευχαριστώ.

    ReplyDelete
  14. Hello ladies and gentlemen
    Do you really need a loan? Does the economy affect you?
    Want to improve your business?
    Do you need a loan to start a project?
    Are you a farmer and need a loan to finance your farm?
    Do you need financial support for building a house or buying a property?
    Do you need a loan for another purpose?

    We can help you, we offer loans for companies and individuals.

    We offer various loan options to anyone who needs financial assistance. Given what is happening around the world, we have decided to provide you with a loan at an interest rate of 2% per annum and you can also decide how much you want to borrow.

    To find out more about our unique loan offer, send an email to || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop.

    ReplyDelete
  15. Hello ladies and gentlemen
    Do you really need a loan? Does the economy affect you?
    Want to improve your business?
    Do you need a loan to start a project?
    Are you a farmer and need a loan to finance your farm?
    Do you need financial support for building a house or buying a property?
    Do you need a loan for another purpose?

    We can help you, we offer loans for companies and individuals.

    We offer various loan options to anyone who needs financial assistance. Given what is happening around the world, we have decided to provide you with a loan at an interest rate of 2% per annum and you can also decide how much you want to borrow.

    To find out more about our unique loan offer, send an email to || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop.

    ReplyDelete
  16. Hello ladies and gentlemen
    Do you really need a loan? Does the economy affect you?
    Want to improve your business?
    Do you need a loan to start a project?
    Are you a farmer and need a loan to finance your farm?
    Do you need financial support for building a house or buying a property?
    Do you need a loan for another purpose?

    We can help you, we offer loans for companies and individuals.

    We offer various loan options to anyone who needs financial assistance. Given what is happening around the world, we have decided to provide you with a loan at an interest rate of 2% per annum and you can also decide how much you want to borrow.

    To find out more about our unique loan offer, send an email to || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop.

    ReplyDelete
  17. Hello ladies and gentlemen
    Do you really need a loan? Does the economy affect you?
    Want to improve your business?
    Do you need a loan to start a project?
    Are you a farmer and need a loan to finance your farm?
    Do you need financial support for building a house or buying a property?
    Do you need a loan for another purpose?

    We can help you, we offer loans for companies and individuals.

    We offer various loan options to anyone who needs financial assistance. Given what is happening around the world, we have decided to provide you with a loan at an interest rate of 2% per annum and you can also decide how much you want to borrow.

    To find out more about our unique loan offer, send an email to || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    You can apply for a loan anywhere and anytime in your convenient location using your phone or laptop.

    ReplyDelete
  18. Tere, daamid ja härrad
    Kas vajate tõesti laenu? Kas majandus mõjutab teid?
    Kas soovite oma äri paremaks muuta?
    Kas vajate projekti alustamiseks laenu?
    Kas olete põllumajandustootja ja kas vajate oma talu finantseerimiseks laenu?
    Kas vajate rahalist toetust maja ehitamiseks või kinnisvara ostmiseks?
    Kas vajate laenu muuks otstarbeks?

    Me saame teid aidata, pakume laene ettevõtetele ja eraisikutele.

    Pakume erinevaid laenuvõimalusi kõigile, kes vajavad finantsabi ja kogu maailmas toimuva tõttu otsustasime anda teile laenu intressimääraga 2% aastas ning saate ka otsustada, kui palju soovite laenata.

    Meie ainulaadse laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meil aadressil || lendingtreeloan460@gmail.com ||

    Telefoni või sülearvuti abil saate laenu taotleda kõikjal ja igal ajal endale sobivas kohas.

    ReplyDelete
  19. Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

    ReplyDelete
  20. Ma pole kunagi laenu krediidiasutustesse uskunud ... (loancreditinstitutions00@yahoo.com)
    Tere kõik! Ma olin tõesti nii langenud pärast nii palju kaotust ja silmitsi rahaliste raskustega, keegi ei aidanud mind ja kõik, mida ma teha sain, oli lihtsalt istuda ja vaadata, kuidas mu ettevõte langeb ja peaaegu kaotan poja haiguse tõttu. Kuid sellegipoolest kohtun vana kolledžikaaslasega, kes rääkis mulle laenukrediidiasutustelt saadud laenust ja on siiani abistanud nii paljusid tema laenu otsivaid sõpru. Nii et ma ütlesin talle, et enam laenu saamine pole minu stiil panga ja muu laenufirma pettumuse tõttu, mida ma usaldasin, kuid ta nõudis, et taotleksin 250 000,00 dollari suurust laenu ja nüüd saan nüüd oma ettevõtte taastamiseks tagasi pöörduda. selle täies hiilguses. tunnistan jätkuvalt laenukrediidiasutuste nimel, sest nad on mind uuesti meheks teinud. Nii et kui olete huvitatud mis tahes laenu hankimisest, saatke neile e-kiri juba täna: {loancreditinstitutions00@yahoo.com} VÕI helistage või lisage whatApp: +393510483991. Olen Hesham Youssef Kairost, Egiptusest.

    ReplyDelete
  21. Tere, sõbrad!!! Minu nimi on Abdur Razzaq, ma tahan tunnistada heast laenuvõtjast, kes näitas mulle valgust pärast seda, kui kolm erinevat rahvusvahelist Interneti -laenu andjat olid petnud, nad kõik lubavad mulle laenu anda pärast seda, kui nad on pannud mind maksma palju tasusid, mis ei anna midagi ja ulatusid positiivset tulemust pole. kaotasin raskelt teenitud raha ja see oli kokku 6 560 USD. Ühel päeval, kui ma Internetis sirvisin, nägin pettunud välja, kui sattusin ütluste naisele, keda samuti peteti ja kes lõpuks seostati seadusliku laenufirmaga Laenukrediidiasutused ja e -post: EMAIL: loancreditinstitutions00@yahoo.com
    lisage meile rakenduse rakendus: +393510483991
    kust ta lõpuks oma laenu sai, nii et ma otsustasin võtta ühendust sama laenufirmaga ja siis rääkisin neile oma loo sellest, kuidas mind on petnud kolm erinevat laenuandjat, kes ei teinud muud, kui mulle rohkem valu pakkusid. Selgitan ettevõttele posti teel ja nad ütlesid mulle ainult, et ärge enam nutke, sest ma saan oma ettevõttest laenu ja olen ka teinud õige valiku nendega ühendust võtta. täitsin laenutaotlusvormi ja tegin kõik, mida minult nõuti, ja minu šokeerimiseks anti mulle selle suurepäraste ettevõttelaenu krediidiasutuste poolt, mida haldavad härra Elijah, jumalakartlik mees, laenusummat 80 000 dollarit. see ettevõte andis mulle laenu, nii et ma andsin endale tõotuse, et tunnistan Internetis jätkuvalt, kuidas ma oma laenu sain. Kas vajate kiiresti laenu? võtke lahkelt ja kiiresti ühendust selle suurepärase ettevõttega, kes soovib laenu saada e -posti teel: loancreditinstitutions00@yahoo.com.
    mina jään Abdur Razzaqiks

    ReplyDelete
  22. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ära kaota võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi osapoolte hüvanguks.

    ReplyDelete
  23. Hello, Do you need an emergency loan to address your financial needs? We offer loans ranging from 3,000.00 to 100,000,000.00 EUR, we are reliable, powerful, fast and dynamic, without credit control and we offer a 100% guarantee for foreign loans during the transfer period. We have also issued a loan in all currencies with a 2% interest rate for all loans .... If you are interested, contact us through Via (Whats App) number:+919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery

    ReplyDelete
  24. Buna ziua,

    Ai nevoie de împrumut urgent? Împrumut persoanelor interesate atât companiei care caută împrumut cu bună-credință. Aveți nevoie gravă de un împrumut urgent? atunci ești la locul potrivit. Oferim împrumut de afaceri, împrumut personal, contactați-ne pentru solicitarea dvs. de împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2% pentru a satisface cererea dvs. și plecați de la problema financiară. Contactați-ne astăzi prin e-mail: jeromeburchael91@gmail.com

    Vă mulțumim că așteptăm răspunsul dvs.

    De asemenea, contactați prin WhatsApp: +12149748303
    Furnizori de împrumut / financiar.

    ReplyDelete
  25. Kiire laenupakkumine.

    Kas vajate laenu? Kas teil on võlgu ja soovite olla võlgadeta, kas teil on vaja tasuta hüpoteeklaenu, äri- või eralaenu? Siis olete õiges kohas. Kas vajate laenu mõistliku madala intressimääraga? Kas olete huvitatud oma võlgade stressita tasumisest? võtke meiega ühendust juba täna e-posti teel: (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)

    ReplyDelete
  26. Lugupeetud laenutaotlejad

    Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma asutati inimõiguste organisatsioonid üle maailma, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes eluraskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke meiega ühendust allolevate üksikasjadega: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vajalik laenusumma:
    Laenu kestus:
    Mobiiltelefoni number:

    Tänan teid ja Jumal õnnistagu teid
    USLADA
    Jelena Nino

    ReplyDelete