Wednesday, January 29, 2014

Tegus inimene, anna endast märku - TULE VABATAHTLIKUKS!


Kas teate, et neljandik Eesti elanikkonnast pühendab osa oma vabast ajast vabatahtlikule tegevusele, küsib karjäärivalikutele keskenduv internetiportaal Rajaleidja.
Möödunud aasta detsembrikuus noorte ja valla otsustajate vahel toimunud ühisel arutelul jäi kõlama mõte, et kõik vabatahtlikust tegevusest huvitatud võiks olla koondatud ühte Toila valla vabatahtlike kontakti-nimekirja kuhu võib e-posti ja/või telefoni vahendusel välja hõigata kutseid ja palveid tulla appi mingisugustes ettevõtmistes kaasa lööma, sündmustel abistama jne.
Voka Avatud Noortekeskus võtab eestvedaja ja infovahendaja rolli enda kanda ja kutsub tegusaid inimesi üles endast märku andma!
Milleks Sulle vabatahtlikutöö?
Vabatahtlik töö annab Sulle võimaluse järele proovida erinevaid tegevusi erinevates valdkondades! See aitab Sul tundma õppida iseennast – millised on sinu tugevad küljed, millised tegevused sulle sobivad.
Sul on võimalik teada saada, kas sa oled hea meeskonnatöötaja, suhtleja või hoopis liider.
Vabatahtlik tegevus on suurepärane võimalus leidmaks just seda eluvaldkonda, mis on Sulle sobiv ning millest võib saada tulevikus Sinu elukutse.
Kui Sul on juba töökoht olemas, siis läbi vabatahtliku tegevuse on sul võimalik rikastada oma vaba aega ning anda oma panus ühiskonna arengule ja heaolule. Tihti aitab vabatahtlik tegevus kaasa aktiivsele eluviisile ning võimaldab viibida värskes õhus. Näiteks kodutute koertega jalutamine, talgud või metsaistutamine.
Kui ka Sina oled inimene, keda paelub aktiivne osalemine ühiskondlikes tegevustes, anna endast märku e-posti aadressil noortekeskus@toila.ee või külasta noortekeskust, jättes oma kontaktandmed sinna.
Sedasi loodame koondada kõik vaba tahte alusel tegutseda soovivad inimesed ning edastame neile e-posti vahendusel meile laekunud abipalved, üleskutsed ja märgukirjad.
Lisaks, kui Sina leiad, et Sul läheb mingisuguse ettevõtmise tarvis (olgu see kultuuri- või spordiüritus, heakorratöö vmt) vabatahtlike abi vaja, kirjuta sel samal, ülal toodud aadressil. Viime kokku tegutsejad ja abistajad!


PAKKUMINE EI AEGU!
Merle Harjo
Voka Avatud Noortekeskus





No comments:

Post a Comment