Thursday, October 1, 2015

Uusimatest teadusuuringutest meie tervise parandamiseks



Foto: http://www.telegram.ee

Jüri Lina on eesti kirjanik, publitsist, muusikaprodutsent, filmirežissöör ja kultuuritegelane. Teda köidavad eksistentsialistlikud küsimused, esoteerilised mõistatused ja vaimsuse kriisi põhjused, salapärased nähtused ning salaseltside tegevus, sealhulgas vabamüürlased ja illuminaadid. Peavoolu meediumid on teda nimetanud vandenõuteoreetikuks.

1. novembril on Jüri Lina fännidel rõõmupäev – aastate eest oma mõtete pärast KGB-ga tülli läinud ja seejärel 1979. aastal Rootsi emigreerunud mees on Toila seltsimajas, et tutvustada oma menuraamatu "Varjatud tervisevalem" uut, neljandat, täiendatud trükki.

Raamat räägib uusimatest teadusuuringutest meie tervise parandamiseks, mis millegipärast on maha vaikitud. Juttu tuleb vapustavatest uuringuist, mis selgelt näitavad, et oluliste vitamiinide annuste suurendamisel võib päästa inimelusid, kergendada haigete seisundit ja koguni paljudest eluohtlikest haigustest terveks ravida (näiteks teetanus, kuigi ametlikult on see ravimatu). 
Läkaköhast, tuberkuloosist ja hepatiidist on lihtne lahti saada, nagu selgub arstiteadlaste uuringuist, mida aga ei taheta teistele arstidele edasi rääkida. Üks USA arst, keda lektor päeva jooksul korduvalt osundab, pole kuidagi suutnud sellest aru saada: ”Uurimused on olemas, järeldused on lihtsad, võiks päästa hulga inimelusid, aga millegipärast seda ei tehta!?”

Samal ajal nenditakse uurimustes, et enamik inimesi kannatab vitamiinide ja mineraalide vaeguse käes, sest tööstuslikes toiduainetes on väga vähe või üldse mitte vitamiine alles, näiteks B12, mistõttu tekivad närvihaigused.
Uuringud on kestnud mitu aastat, abistamaks arste ja patsiente. Ometi pole neist avalikkusele räägitud, arstegi pole teavitatud. Justkui keegi ei tahaks terveid inimesi näha. Kuidas muidu seletada asjaolu, et andmeid nende uuringute kohta polegi nii lihtne kätte saada. Teatud andmed vitamiinide ülipositiivse mõju kohta, sealhulgas IQ tõstmisel, on koguni salastatud.
Esitatakse jahmatavad andmeid kookosrasva imelistest omadustest.
USA tohter Joel Wallach on tõdenud, et kõik loomuliku surma tõttu lahkunud inimesed on kannatanud elutähtsate ainete vaeguse käes, nagu tema lahkamistulemused on näidanud.
Haigused aga tekivad tavaliselt ebatervislikust toitumisest.

Raamatut saab Toilas osta poole hinnaga (12 eurot).

Kindlasti tuleb juttu ka muudel teemadel.
Ära jäta kasutamata harukordset juhust, sest Jüri Lina peab sel sügisel loenguid Eestis vaid loetud kohtades ja üks neist on TOILA!
Kohtumine toimub 1. novembril kell 14.00 Toila seltsimajas.
SISSEPÄÄS KOHTUMISELE 3 EUROT!

Lea Rand

No comments:

Post a Comment