Wednesday, April 8, 2015

Reiki I astme kursus Toila Seltsimajas

Toimumisaeg: 18.-19. aprill 2015
Koolitaja: Martin Tohti Füsioteraapia OÜ
Korraldaja: MTÜ SK FiniFit

Kahe päevane kursus sisaldab: reiki ajalugu ja põhimõtteid.
Õpitakse universaalse tervendava energiavoolu vahendamist endale ja teistele.
Reiki häälestus, ravimise käte asendeid ning manifesteerimist. Reiki kasutamine taimedel, loomadel.
Reiki elu erinevates valdkondades (tööl, kodus, puhkusel).
Et saada reiki kanaliks tuleb läbi teha reiki pühitsus – st. taasühinemist universaalse eluväe energiaga. Selle poolest erineb reiki teistest tervendamismeetoditest. Pühitsuse viib läbi reiki meister, kes häälestab inimese kõrgemale sagedusribale, kasutades selleks salajasi reiki sümboleid ja mantraid. Peale pühitsust võib hakata kohe tervendama nii iseennast kui ka oma lähedasi. I astme kursusel õpitakse reikiga puhastama, laadima ja tervendama.
Lõpetajatele tunnistus.
 
Kursuse hind 115€
Hind sisaldab:
I astme materjal kaustas;
I astme tunnistus;
praktika,
suupisted ja kerge lõuna mõlemal päeval
 
Kaasa võtta sisejalatsid ja selga mugav liikumist lubav riietus!
Kursust viib läbi Reiki meister/õpetaja Martin Toht.

Õpetaja Martin Toht lõpetas 2008. aastal Tartu Ülikooli magistriõppe füsioteraapia erialal. Taastusraviga on ta tegelenud viimased 8 aastat, sellest üle 7 aasta oli SA Jõgeva Haigla taastusravi osakonna juhataja ning paralleelselt on tal olnud enda eravastuvõtud juba 5 aastat.
2012. aastal asutas ta Eesti Selja- ja Kaelaravi Keskuse. Ta on kirjutanud palju artikleid, esinenud 6 korda televisioonis, samuti mitmetel seminaridel ja konverentsidel.
Reikiga alustas ta 2000. aastal, 2009. ja 2010. aastal läbis ta Reiki meister-õpetaja koolituse kahe erineva õpetaja juures. Reikisse sattus tise 14 aastat tagasi oma tervisehädaga, millele ei saanud tavameditsiinis abi. Martin ravis ennast  Reiki abil terveks ja hakkas siis teisi ravima. Reikiga on ta aidanud väga paljusid inimesi, mitmed neist on olnud väga raskes seisundis ja abi saanud.
Tartu Ülikoolis uuris ta oma bakalaureusetöös Reiki kasutamist tava-meditsiinis. Magistritöö tegi praktilise töö Reiki teemal. Need on esimesed teaduslikud tööd Eestis Reiki teemal.
Alates 2009. aastast korraldab Martin  ka ise Reiki koolitusi. Hetkel on tal üle 100 õpilase üle Eesti: Jõgevalt, Tartust, Haapsalust, Tallinnast, Rakverest jm. 2014.a aprilli ajakiri „Tervisetark“, kus oli pikk artikkel Martini ühe patsiendi imelise tervenemise kohta.

Olles ise tavameditsiini õppe läbinud, peab Martin oluliseks õpetada Reikit nii, et inimesed saaksid sellest võimalikult palju abi. Tema koolitusel on väga palju praktikat, koolitused toimuvad vabas õhkkonnas. Alati saab küsida, ka pärast koolitust on ta alati kättesaadav ja abivalmilt nõus vastama tekkinud küsimustele.
Tema koolitustel on osalenud väga erinevatelt elualadelt inimesi: koristajad, õpetajad, kohtutöötajad, füsioterapeudid, massöörid, ärimehed, arstid jne. Reiki on mitmele neist andnud hea võimaluse tegeleda enda ja teiste ravimisega. Samuti on see saanud mitmele ka üheks sissetulekuallikaks.

Vajalik on eelnev registreerimine hiljemalt 12. aprilliks 2015, info@finfit.ee; tel.523 3905
 
Registreerumiseks palun saada oma nimi, tel.nr, email ja maksa registreerimistasu 25 eur SK FiniFit, EE a/a 712200221046102097 SWEDBANK, selgituseks " Reiki koolitus 18-19 aprill" ja saada oma kontaktandmed. Registreerimistasu jääb ettemaksuks. Registreerimistasu mitteosalemisel ei tagastata. Ülejäänud osalustasu saab maksta kohapeal kursuse esimesel päeval sularahas.
 
Toimuvast kursusest saad lugeda rohkem siin:http://www.finifit.ee/avaleht/reiki-i-astme-kursus

Kohtumiseni kursusel!
Sinu FiniFIt

No comments:

Post a Comment