Thursday, March 3, 2016

Kuhu minna, mida teha?


11. märtsikuu päeval on kõigil huvilistel võimalus kohtuda ja vestelda tuntud režissööri ja operaatori Arvo Ihoga.
Teinud filmioperaatori ja režissöörina umbes 20 aastat filmitööd, lükkas ta 1992. aasta sügisel käima eestikeelse filmikoolituse Tallinna pedagoogilises instituudis. Praeguseks on sellest viieteistkümne tudengiga õppetoolist kasvanud välja Põhja-Euroopa kõige suurem ja moodsam Balti filmi- ja meediakool, kus õpib üle 400 üliõpilase 28 riigist üle maailma.
Möödunud suvel oli meil hea meel võõrustada selle kooli magistrante koos Arvo Ihoga Ida-Virumaal ja Toilas, kus nad tegid oma praktikat.
Loodame, et kohtumisel tuleb peale filmide ja muude tegemiste juttu sellestki.
Kohtumisel on võimalik osta ka oktoobris 2015 ilmunud raamatut "Karu Südamega Mees" (20 eurot). Arveldamine sularahas.
Kohtumiseni Toila Seltsimajas 11. märtsil 18.00!
Sissepääs kohtumisele 2 eurot, millest katame esineja sõidukulud.

Toila raamatukogu ansambel "Viisiviisik" ootab teid 18. märtsil kell 19 Toila Seltsimajja
LUULESALONGI.

Räägime, loeme ja laulame Anneli Lambi luulekogust "Igal oma saatus", mida on soovi korral võimalik ka endale osta (5 eurot). Arveldame sularahas.
Avatud on luulekohvik.
Sissepääs prii.

Kinoõhtud filmiga „Perekonnavaled“
22. märtsil kell 19.00 Toila Seltsimajas
24. märtsil kell 19.00 Voka Rahvamajas
Piletid on müügil ainult kohapeal, 1h enne kinoseansi algust. Pileti hind 2€!
Valentin Kuigi ja Manfred Vainokivi “Perekonnavaled” on suhtedraama elevantidest magamistoas ja luukeredest kapis, väikestest ja suurtest pettustest, pooltõdedest ja kokkumängudest, mida leidub iga perekonna salakroonikates.
Jook ja snäkk võta julgelt kaasa!
Head kinoelamust!

Noorteseminar „Sinu T“ 29. märtsil kell 10.30 – 15.00. Voka Rahvamajas.
Korraldajad Kristi Kivestu ja Karmel Markov.
Tavaliselt on karjääriredelit ja sellel liikumist kerge ette kujutada – õpid mõned aastad koolis ametit ja lähed tööle. Kui tööl oma ülesandeid korrektselt täidad, on mingi aja pärast ametikõrgendust loota. Loovate ametite puhul ei ole selline karjääritegemine nii selgelt jälgitav ja planeeritav. Seepärast hakkavad paljud noored oma unistuste ameti õppimise asemel õppima ja tööle alal, kus nad õnnelikud pole.
Noorteseminari „Sinu T“ eesmärk ongi julgustada noori valima neid ameteid, mis neid tõeliselt õnnelikuks teevad. Seminaril keskendutakse näitleja, kunstniku, kirjaniku ja muusiku elukutsetele. Kui Sina oled kunagi mõelnud, et üks neist ametitest võikski olla Sinu kutsumus, siis tule ja kuula, mida räägivad Märt Avandi, Eeva Talsi, Aap Tepper ja Mihkel Raud oma T(ee) leidmisest!
Osalemine on TASUTA!

No comments:

Post a Comment