Thursday, March 3, 2016

Märts

Eestimaa päike tõuseb idast! Foto on tehtud 24. veebruari hommikul Nõiametsa paviljonis.
Veebruar oma tähtpäevadega on selja taha jäänud ja õhus aimub mõnel päeval juba kevadet.
Hommikuti tööle tulles on näha kurameerivaid hakke põsed vastamisi elektritraatidel istumas ja varblaste-tihaste sädinat on ilm täis. Mõni nädal veel kannatust ja siis ta ongi kohal.
Veel korraks veebruari põigates tahaks meenutada, et viimastel aastatel on kindel märk sellest, et vabariigi aastapäev on tulekul, Naerumere laste külaskäik vallamajja. Nii ka tänavu. Tervituseks loeti luuletusi kodust ja kodumaast. Mälestuseks jäi ühispilt vallamaja töötajatega. 




Kenaks traditsiooniks on saanud ka vallarahva ühislaulmine ja lipuheiskamine aastapäeva hommikul Toila Gümnaasiumi juures.

Veebruaris tähistasime ka valla lehe sünnipäeva. Siinkohal tänu neile, kes häid soove ja õnnitlusi tooma tulid!
Valla lehe sünnipäeva tuules on märtsikuu lehes teile välja pakkuda üks viktoriin. Vihjeks võib öelda, et enamusele küsimustest võib õiged vastused leida valla lehtedest. Ootame aktiivset kaasalöömist, sest 1. aprillil loosime õiged vastused saatnute vahel välja kolm päris mõnusat auhinda.
Märtsikuu toob endaga kaasa uued tegemised, uued rõõmud ja uued tähtpäevad.

Naistepäevaks meie leht küll teieni ei jõua, aga eks naisi võib rõõmustada ju iga päev. Kuu lõpus ootavad juba lihavõttepühad, aga sinna vahele mahuvad veel emakeelepäev ja mitu toredat kultuurisündmust, millest ootame kõiki osa saama.

Päikest!
Lea Rand




No comments:

Post a Comment