Thursday, April 5, 2018

Toila Vallavolikogu teated


Märtsikuu volikogus olid arutusel järgmised küsimused:

Volikogu alguses vastas vallavanem Eve East eelmises volikogus esitatud arupärimisele.

Alates 1. aprillist 2018 otsustati korraldada ümber Toila valla hallatavate asutuste Toila valla Spordi- ja Kultuurikeskus ja Järve Avatud Noortekeskus tegevus ning anda noortekeskuse varad, õigused ja kohustused üle Toila valla Spordi- ja Kultuurikeskusele.

Võeti vastu Toila valla 2018. aasta eelarve. (Eelarvest saab pikemalt lugeda pearaamatupidaja Silja Vase kokkuvõttest)

Kinnitati Toila valla põhimäärus, millega sätestatakse:
1) volikogu esimehe ja aseesimehe valimise kord, volikogu komisjonide moodustamise kord, õigused ja kohustused volikogu komisjonide esimeeste ja aseesimeeste valimise kord; 2) valitsuse moodustamise kord, vallavanema valimise kord, valitsuse pädevus; 3) valla sümbolid ja nende kasutamise kord; 4) valla ametiasutuste moodustamise kord; 5) valla arengukava, eelarvestrateegia ja eelarve koostamise ja muutmise ning finantsjuhtimise üldised põhimõtted 6) valla õigusaktide vastuvõtmise, avalikustamise ja jõustumise täpsem kord; 7) valla kui avalik-õigusliku juriidilise isiku esindamine.

Sotsiaalvadkonna teemadest võeti vastu:
Üldhooldusteenusele suunamise tingimused ja kord, mis reguleerib eakate ja puuetega isikute, kelle elukoht rahvastikuregistri järgi on Toila vald, hooldekodusse suunamise tingimusi ja korda;
Täisealisele isikule hoolduse seadmise ja hooldaja määramise ning hooldajatoetuse maksmise kord. Määruse rakendamise eesmärgiks on puuetega isikutele, kes vaimse või kehalise puude tõttu vajavad abi oma õiguste teostamiseks ja kohustuste täitmiseks vajaliku abi tagamine;
Koduteenuse osutamise tingimused ja kord. Määrus reguleerib Toila vallas elavatele eakatele ja ajutist kõrvalist abi vajavatele täisealistele inimestele koduteenuse osutamist.

Võeti vastu määrus, millegakehtestatakse Toila Vallavolikogu ja Toila Vallavalitsuse liikmete ning vallavanema teenistuslähetusse saatmise, lähetuse vormistamise ja lähetuskulude hüvitamise kord.

Ametnike ja töötajate sotsiaalsed garantiid.
Toila Vallavolikogu otsustas 1. Maksta teenistujatele ametist vabastamisel haldusterritoriaalse korralduse muutmisest tuleneva ameti-või töökoha koondamisega hüvitist pikaajalise ja eeskujuliku teenistus -või tööülesannete täitmise eest järgmiselt: 1.1.kolme kuu ametipalga ulatuses, kui teenistuja on töötanud valla ametiasutuses ametniku või töötajana kaks kuni kaheksa aastat; 1.2. kuue kuu ametipalga ulatuses, kui teenistuja on töötanud ametniku või töötajana rohkem kui kaheksa aastat.

Kinnitati Toila Vallavalitsuse struktuur ja teenistuskohtade koosseis.

TVL



No comments:

Post a Comment