Friday, August 13, 2021

Tagasivaade malevasuvele

 Toila Õpilasmalev saigi läbi!

Malevarühma moodustasid viisteist Toila valla noort vanuses 13-16 eluaastat.

28. juunist - 9. juulini tegid Toila malevlased heakorratöid Kukrusel, Järve külas, Sakal, Valastel, Vokas, Toilas ja Kohtla-Nõmmel.

Maleva avamispäeval keskenduti maleva traditsioonide loomisse ja meisterdati Toila Õpilasmalevale esimene malevalipp.

Peale tööpäeva käidi ujumas, Aidus SUP-laudadega sõitmas, Eesti kaevandusmuuseumis, noored said kuulata MC ARUALi esinemist ja koostöös kirjutati malevalaul.

Malevlaste räpilugu (autorid: Gregor, Britta Eliise ja Johan)

Ärkan hommikul vara ma üles

nagu 100 kilo oleks süles

meie töö on väga äge

Liivi töötamas on vägev

kõige rohkem kartut sõime

Erelinile musti nõusu tagasi tõime

Imre supitama meid viis

ülitore oli meil siis

malevast meile head mälestused jäid

vaata ette kui valastel käid

shoutout to MC ARUAL

Maleva viimasel päeval toimus lõpupidu Pühajõe Puhkemajas, kus jagati toredaid mälestusi, mängiti, käidi ujumas, lauldi maleva-räpilugu koostöös MC Arualiga, jagati malevatiitleid ja valiti aasta malevlane.



Aasta malevlaseks pärjati Gregor Männi, kes paistis silma nii rühmajuhtidele kui ka noortele endile. Noored tänasid rühmajuhte lilledega, tänusoovidega ning lauldi sünnipäevalaulu maleva juhile. Korraldati ka suure saladuskatte all malevapulm, kus sõlmiti libaabielu kahe malevlase vahel, löödi morsiklaasid kokku ja lõigati lahti maleva tort.

Malevapäevad on olnud täis tööd, kuumalaineid, rõõmu, väsimust, tegutsemishimu ja veidike laiskust. Mul on väga hea meel, et sel aastal saime malevas koostöös noortega luua uusi traditsioone, taas leida kontakti ja mul on suur rõõm tõdeda, et selle aasta malevlased olid rõõmsameelsed, toimekad, tragid ning olid valmis oma mugavustsoonist välja astuma. Maleva periood oli meeletult kiire ja tempokas, mistõttu leidsime teiste rühmajuhtidega, et noored on väljateeninud väljasõidu.

Muidugi toon välja tõsiasja, et sel aastal oli maleva vastu huvi võrreldes eelnevate aastatega suhteliselt madal, kuid loodan, et järgmisel aastal leiavad noored endast soovi malevasse tulla ning koos mõnusalt ja töiselt suve veeta.

Aitäh Liivi, Elizaveta, Anu-Liis ja Sandra, et olete olnud mulle toeks, silmadeks ning innustate ja annate väge. Oleme tugev tiim! Päikest ja uute kohtumisteni!


Toila Õpilasmaleva juht

Katrin Puusepp

1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete