Tuesday, April 24, 2012

Armas muusikasõber!


Kutsume Sind laupäeval, 14. juulil, algusega kl. 20.00
Toila Laululaval toimuvale kontsert-tantsuõhtule
'' Selle Suve Suveniir 2012 ''

Mõnusaid uusi ja vanu laulu-ja tantsulugusi tuntud artistidelt nagu Toomas Anni jälgedes kõndivalt pojalt Tauri Anni ´lt. Toivo Nikopensius on ka sel korral meiega ja nii mõnigi uus lugu kõlab sel kontserdil esmakordselt. 
Lauljatar Kadri Savva tutvustab sel esinemisel ka oma uut ( 2011 a. detsembris ilmunud) plaati. Rein ja Sirje Kurg oma tuntud lauluheaduses palusid Teid kõiki tervitada ja loodavad, et Teie lehvitate vastu ja seda juba siis sellel üritusel, kus Teie olete tantsuplatsil ja nemad laval! Nendel möödus just selle aasta aprillis 30 aastat koos laval olemisest!  
Anmatino on juba osale publikust tuttav - duett Priit Bergert ja Anne Loho - oma meloodiliste lauluviisidega ja tantsumaiate rütmidega. 
Ja ka midagi uut on seekord Teie silmadele ja kõrvadele : tüdrukud Regina ja Kirsika moodustavad lauluduo Ciizud (hääldus : kiisud). Nemad on võtnud endale südameasjaks laulda noorusliku särtsuga vanu toredaid lugusi mis mõneti on vajunud aegade hämarusse või vajavad uues kuues ärkamist uuele elule! Seda, kuidas nad sellega hakkama saavad, saate sellel õhtul näha ja kuulata. 
Etteaste ka selliselt kollektiivilt nagu Elumees, kelle solist Jürmo Jurtom esitab mõned lood koos Anne Loho´ga ja väikese üllatuse ka kontserdi lõpupoole. 
Kogu seda kolme tundi kestvat kava juhib tuntud ilmamees Peep Taimla. Ja ärge imestage, kui ta ka viisi veeretama hakkab ja suveõhtu veelgi ilusamaks laulab!
Ja nagu eelpool juba mainitud - kõik see jõuab Teie ette, laupäeval, 14. juulil, Toila Laululaval, kl. 20.00

Sooduspiletid eelmüügist Piletilevi müügipunktides, internetis www.piletilevi.ee,
Voka Raamatukogus
E-R kl.11.00 -18.00.
Toila Raamatukogus
E,T, N,R kl.10.00 – 17.00.
K -11.00 - 18.00
Ja seda alates :18. aprillist kuni 12. maini - 6 €, 1. maist kuni 31. maini - 7 €
1. juunist kuni 13. juulini - 8 €
NB! Aprillis ostetud pääsmete vahel loositakse kontserdil välja Rahvaraadio
(mis see on!? - aga siis saad teada) ja esinejate plaate.
info : Voka Raamatukogu tel. 33 98 572 / Toila Raamatukogu tel. 33 69 551

Pääse samal õhtul 10 €
Avatud puhvet.

No comments:

Post a Comment