Monday, October 7, 2013

Reipalt koolipinki

Toila Gümnaasiumis toimus 11. septembril tervele kooliperele selline vahva üritus nagu "Reipalt koolipinki”, mille korraldamise võtsid enda kätte 7. klass eesotsas Maarika Rajaga. Seal ei mänginud rolli, kui sportlik sa oled, olulisemaks oli hoopis osaleja innukus ja nutikus.
Hommikul taevasse vaadates tundus, et ega sealt midagi head oodata ei ole, aga kui mänguaeg kätte jõudis, tuli ka päike välja ja muutis ilma suviselt soojaks. Kõik alad olid väga mitmekesised- kriket, golf, petanq, saapavise, tangram, tennisereketiga palli löömine karpi, keegel, veepommi viskamine rätikuga, korvpall + palli lükkamine veejoaga, noolevise, orienteerumis bingo ja vigurraja läbimine rattaga, kus jälgiti täpselt liiklusreegleid - enne rajale minemist pidid osalejad kiivri pähe panema.
Kõige raskemaks alaks (vähemalt minu jaoks) oli tennisereketiga palli löömine karpi. Tundub küll lihtne, aga löögid tulid kas liiga tugevad või hoopis jäi jõudu vajaka. Osavõtjad tulid ja üritasid, aga ainult mõnel üksikul oli õnne või oli nii osav, et õnnestus sisse saada.
Paljudele meeldis ka veepommi viskamine, sest see eeldas koostööd ja nutikust.
Tegelikult olid kõik alad vahvad ning suur tänu tegijatele ja vaevanägijatele. Pärast nii vahvat üritust jätkub nii õpilastel kui ka õpetajatel jõudu pikaks ajaks.

Toila Gümnaasium
Kristina Oja
8. klass


No comments:

Post a Comment