Tuesday, December 1, 2015

Naksitrallide palliväljak 2015

2015. aasta kevadel otsustasid Toila korvpalli meeskond koos fännidega koguda raha palliväljaku rajamiseks Voka lasteaeda Naksitrallid. Heategevuslik projekt on ellu kutsutud Toila korvpalli meeskonna endi poolt! Suur osa vajaminevast summast annetati suurtoetajate poolt. Mitmeid kuid erinevatel üritustel oli avatud ka annetuskast heategevusliku projekti toetamiseks, samuti toetati ka palliväljaku ehitamiseks vajaliku materjali näol. Toetati nõu ja jõuga! Ja väikesed naksid on väga õnnelikud.
Kui kevadel oli korvpallipisiku nakkusoht SUUR, siis nüüd ongi see juba levinud kõigile pisikestele naksidele. Enam ei ole midagi teha. Ja peasüüdlaseks võib pidada karismaatilist treenerit Andrus Lehismetsa.
Toila korvpallimeeskonna mängija ja treener Andrus Lehismets on juba varem öelnud, et lasteaialaste kaasamine on osa korvpalli taaselustamisest Toila vallas. “Kuna ise annan Voka lasteaias sporditundi, tuli mõte rajada väljak, kus pallimänge läbi viia.”
Spordiväljak on mõeldud kasutamiseks mitmel otstarbel, seal saab mängida korv- ja jalgpalli ja muidu rõõmsalt lustida.
19. novembril lõigati kuldsete kääridega koos Naksitrallidega ja väikeste nakside rühmade esindajatega punane lint läbi, et avada Toila korvpallimeeskona heategevuslik algatus Naksitrallide palliväljak. Aitäh kõikidele, kes oma panuse andsid, eriline aitäh idee algatajale, nagu väiksed naksid ise armastavad öelda Onu Andrusele ja Naksitrallide perele!
Väikeste nakside silmad on nüüd veelgi rohkem sära täis.


Toila valla korvpallimeeskonna heategevusliku algatuse „Naksitrallide palliväljak” aitasid ellu viia
Toila SPA, AS Voka Masin, Meelis Tint, Toila korvpallimeeskond!
Täname teid BC Viru Basket, Hardi Raiend, Toila korvpallifännid, Siim Kadak, Siim Sommer, Toila vallavalitsus, Lauri Jalonen, Jalmar Joosep Saar, Jaak Saar, TaaviTaavi OÜ, Ringo Krilovs, Ergo Tamm, Veiko Simm, Taavi Kruut, Ene Laanemets, Eleri Vinkler, Andres Laur, Mikk Teelahk, Marek Lehismets, Lauri Kruup, Sten Kunts, Julie Laur, Maret Tammiksaar, Maie Paas, Katrin Otto, Väino Aul, Kaisa Pukk, Peeter Sööt, Voka võrkpallurid, Andrus Lehismets, Martti Teaste, Andres Klaasmägi, Meelis Virkus.

Kaisa Pukk

No comments:

Post a Comment