Friday, February 17, 2012

Maratoni rõõm


Sõbrapäeval võtsime osa Jõhvi Gümnaasiumi suusamaratonist, mis toimus Pannjärvel. Distantsi pikkuseks oli 20 kilomeetrit. Gümnaasiumidest olid esindatud Toila, Jõhvi, Avinurme, Iisaku, Ahtme ja Kohtla-Järve Järve, põhikoolidest Illuka ja Kohtla. Õpilasi oli maratonile registreerunud 285. Toila Gümnaasiumist osales 23 õpilast. Kõikidel võistlejatel oli ka võimalus oma suusad ära määrida, et need ikka libiseks.

Stardi pidi andma Erki Nool, kuid kahjuks ei leidnud ta teed meie juurde. Tugevamad ning kiiremad ees ning veidi aeglasemad ning nõrgemad taga – nii liiguti suusarajal. Alguses olid grupid suured ning liikuda oli raske, kuid aegamööda muutusid grupid aina väiksemaks.

Rajad olid head ning õpilased said valida kumb stiil neile meelepärasem ning sobilikum on. Distantsi kümnendal kilomeetril oli toidupunkt ning seal pakuti meile kuuma ning auravat teed, banaani ning saiakest. Finišisse jõudes olid kindlasti kõik väsinud, aga rõõmsad. Ma usun, et kõik jäid päevaga rahule. Kõik meie kooli õpilased olid väga tublid ning sõitsid super aegadele. Maratoni rõõm on koostegemise rõõm.


Martina Jõeäär

TG 8. klass

No comments:

Post a Comment