Friday, February 17, 2012

Talendihommik Naksitrallides

Jõudsin sõbrapäeval lasteaeda 10 minutit enne kümmet. Kohe oli algamas talendihommik. Kogu kollektiiv sagis. Kes riietus Pipiks, kes klouniks. Ka kokkadel oli oma üllatus - ahjust vupsasid välja südamekujulised küpsised, mis mõeldud talentidele ja nende austajatele.

Peo alguses üllatasid kõiki klounid (õpetajad Berit ja Külli) oma vahvate ja lustlike etteastetega. Näha oli, et lapsed said sellest kõvasti esinemisjulgust juurde. Küll oli palju vahvaid talente: lauldi, mängiti klaverit, tehti mustkunsti, kujundujumist, mängiti pilli. Väikest Johannest julgustas suur vend kitarril. „Oo-jaa….“laulis see väike poiss vapralt ja mehiselt.

Pipi (õpetaja Tiina) julgustas igati väikeseid talente ja tegi ka ise vahepeal vahvaid trikke. Peo lõppedes sai iga talent endale kommikee, kiidusõnad ja tänukirja.

Perede ja lasteaia koostööl toimus jälle üks vahva üritus. Terves majas oli tunda sõbrapäeva hõngu. Mulle meeldib alati see soojus, millega siin majas lapsevanemaid ja külalisi vastu võetakse. Suured tänud lasteaiaperele hea töö eest!

Kollaste Nakside Marii ema

No comments:

Post a Comment