Friday, February 17, 2012

“Siuru” tegemistest

Möödunud aasta teine pool oli ansambel „Siurul“ väga teguderohke.

Augustis käisime koos “Vokiratta” perega Võsul, kus andsime kontserdi. Võsu pensionärid käisid paari aasta eest meil külas ja nüüd oli meil võimalus neid külastada. Vastuvõtt Võsul oli väga südamlik. Augustikuu lõpus esindasime Toila valda Saue käsitöölaadal.

Oktoobris käisime koos “Vokiratta” rahvaga ekskursioonil Alatskivi lossis ning Kukruse ja Saka mõisates. Kõik need kolm hoonet on väga esinduslikud ning “Siuru” ei jätnud kasutamata juhust, et proovida ära ka nende saalide akustika.

Novembrikuu alguses andsime koos Voka tantsukollektiividega sügiskontserdi ning kadripäeva pidasime Tudu rahvamajas, kus esinesime vaheldumisi Tudu pensionäridega.

Aasta lõpetasime advendikavaga “Lumevaikuse muusika”. Esimese kontserdi andsime oma olmehoone fuajees, mille Maimu Neem oli ehtinud maitsekalt ja imekaunilt. Teine kontsert toimus aga Tartus Laulupeomuuseumis, kus meie esinemine võeti väga soojalt vastu. Mõlemale kontserdile andsid palju juurde Lea Rand ja Toomas Nõmmiste, kes lugesid lauludele vahelduseks talve- ja jõululuuletusi. Tänud neile mõlemale ja ka kõigile teistele, kes meie üritustele õla alla panid.

Sirje Põllumäe

P.S! “Siuru” ootab endiselt oma ridadesse täiendust! Ära karda, tule julgesti!

No comments:

Post a Comment