Friday, February 17, 2012

Pikk sõbraõhtu koolis

Reedel, 10.veebruaril oli 1.-5. klassi õpilaste koolipäev pikem kui tavaliselt.

Õpilasomavalitsuse eestvedamisel ja õpetajate abiga toimus koolis sõbraõhtu.

Pidu algas ühisuisutamisega. Meie väiksele liuväljale mahub korraga uisutama 60 õpilast ja mõned õpetajad. Lahe muusika ja palju sõpru uisuväljal ei lasknud külmal ilmal üritust segada. Poisid mängisid jääpalli ja unistasid sellisest mängupallist, millel sees tuli vilguks, sest õhtupimeduses kadus pall mitu korda lumme ära. Kõige tublimad uisutajad on meil viiendas klassis.

Üritus jätkus saalis line-tantsude tunniga. Õpetaja Anneli Koppel õpetas selgeks kolm uut tantsu. Esitantsijateks olid teise klassi tüdrukud ja poisid.

Pärast väikest kehakinnitust koguneti saali diskole. Meeleolu loomiseks olid 7. klassi õpilased koostanud muusikaviktoriini. Kuulajad pidid ära arvama tuntud Eesti laulude pealkirjad ja esitajad. Tublimad äraarvajad olid Mari neljandast ja Liis viiendast klassist.

Diskotantse õpetasid 7. klassi õpilased Elisabeth ja Getter Marii ning muusikat valisid Aadi 6. klassist ja Andreas ja Karl 7. klassist. Arvestades tantsijate soove olid noormehed juba eelnevalt kokku miksinud huvitava muusikakava. Kohapeal oli võimalik tellida ka soovilugusid. Diskotantsude vaheaegadel said huvilised meisterdada sõbrapäeva kaarte ning mängida kabet ja malet. Turniirist võtsid osa ka õppealajuhataja ja direktor.

Väiksed sõbrad jäid sõbraõhtuga rahule ja ootavad järgmist diskopidu.

Vaata sõbraöö pildialbumit!

Toila Gümnaasiumi

huvijuht

Maire Aul

No comments:

Post a Comment