Friday, June 1, 2018

Veokaarik aitab liikuma



igaühel on õigus liikumisvabadusele ja kodust 
välja saada!
OÜ Veokaarik 9 kohaline väikebuss on mugav ja kaasaegne ning valmis teenindama 8 reisijat.
Osutame teenust ka liikumispuuetega klientidele.
Väikebuss on varustatud nõuetekohase kaldteega ja võimaldab transportida kahte ratastoolis klienti. Samal ajal saab vajadusel lisaks osutada teenust viiele tavareisijale. Sõiduki invavarustus vastab Maanteeameti poolt kehtestatud nõuetele ja bussis on suur pagasiruum.
Meie ettevõtte teenused on suunatud eelkõige erivajadustega inimestele, eakatele ja teistele abivajajatele.
Meie seas on inimesi, kes tervislikel põhjustel ei saa või ei soovi kasutada muid transpordivahendeid, on eakaid, kes ei liigu enam iseseisvalt ühistranspordiga, on erivajadustega inimesed, kes vajavad liikumiseks punktist „a“ punkti „b“ natuke kõrvalist abi ja vastavaid tehnilisi lahendusi, kõikidele neile saab meie ettevõte pakkuda kõikvõimalikke tähtsaid sõite.
Tähtsate sõiduteenustena võivad olla maakonna ja maakonnavälised meditsiiniasutused, poe külastused, asjaajamised asutustes, surnuaia külastus, raamatukogu külastamine jt kohad.
Reisiteenus sisaldab kliendi abistamist bussi sisenemisel ja väljumisel ning vajadusel turvavöö kinnitamist. Eritingimused reisija (-te) sõiduteenuse osutamiseks tuleks eelnevalt kokku leppida juba tellimust tehes. Püüame vastu tulla kliendi soovidele ja neid täita.
oleme avatud ka kõikvõimalikele muudele pakkumistele.
Võimalus tellida sõiduteenust väljasõitudeks,spordiüritustele,peopaika ja tagasi jne.Meeleldi teeme koostööd eraisikutega,asutustega ja organisatsioonidega.
Teenuse hind koosneb oote tunni ja kilomeetri hinnas:0,44 senti on maakonna väline,0,80 senti on maakonna sisene km ja ootetunnihinnast 6eurot tund.
Sõiduteenuse miinimumtasu 10 eurot . Sõidud ööistel aegadel, puhkepäevadel ja riigipühadel ainult kokkuleppel.
Tellimust tehes saab marsuudi maksumusest kohest infot.
Hinnad ei sisalda käibemaksu.
Maakonnavälised ja peale kella 18-00 sõidud palume tellida vähemalt kaks päeva ette!
Id-Viru maakonna piires sõitude tellimine üks päev ette!Kiiretele tellimustele üritame võimalusel ka alati vastu tulla.Selleks võtke palun meiega ühendust! Meeldiva koostööni!
51917173


No comments:

Post a Comment