Thursday, April 2, 2020

Sadamakapten läheb väljateenitud puhkusele



Märtsikuu lõpus saatis Toila Vallavalitsuse hallatav asutus Toila Sadam väljateenitud puhkusele, s.o. pensionile sadamakapten Arvo Lossi. 

Arvo on pikka aega olnud Toila sadama nägu ja hing, hoidnud sadamas nii suhteid kui korda, võõrustanud mereturiste nii kaugemalt kui kutsunud korrale ja tutvustanud sadamas tegutsemise tingimusi kohalikele paadimeestele. 
Suur aitäh Sulle, Arvo! Püüame ka edaspidi toimetada nii, et Sa tunneksid uhkust selle üle, mille osa Sa ka ise pikalt olid.

Aprillikuust alustab uue sadamakaptenina tööd Veiko Simm, kes hakkab senisest enam ka keskenduma noorte purjetamise arendamisele. Riigis kehtestatud eriolukorra möödumisel on kõik noored purjetamishuvilised sadamasse oodatud. Tõenäoliselt hakatakse eraldi trenne tegema ka täiskasvanutele.



24 comments:

  1. Tere daamid ja härrad.
    Kas vajate rahalist abi?
    Paljud inimesed otsivad seal rahalist abi, kuid nad ei tea, kuidas seda teha.

    Kas teate, et saate oma rahalise olukorra lahendamiseks taotleda laenu ja saada laenu vähem kui 24 tunni jooksul? Mõni inimene võib arvata, et laenu saamine on keeruline, kuid ma vajan, et te teaksite, et minu ettevõttelt on laenu saamine väga lihtne, kuna püüame muuta laenamise lihtsaks, mugavaks ja taskukohaseks.

    Pakume paindlikke ja mitmekordseid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatud ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie rahalistele vajadustele.

    Meie teenus on väga kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne ning saate laenata kuni 20 miljonit eurot subsideeritud intressimääraga 2,5% aastas. NoviCap on õige ettevõte, kellega ühendust võtta, kui teil on kiiret laenu vaja.

    NoviCap pakub finantseerimislahendusi.
    Pakume igasuguseid finantsteenuseid, näiteks ärilaen, isiklikud laenud e.t. Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust.

    Laenu saate oma telefoni või sülearvuti kaudu taotleda igal ajal ja igal pool omale sobivas kohas, peate vaid võtma meiega ühendust
    E-post: (novicapfinancialservices@gmail.com) VÕI
    Kirjutage meile WhatsApp kaudu: +31642117819.
    SEE LAEN on kõigile kättesaadav

    ReplyDelete
  2. PATHFINDERHACKTECH.
    Hi,I'm Leroy slake the c.e.o of pathfinderhacktech

    WHY WOULD YOU NEED TO HIRE A HACKER??:
    There are so many Reasons why people need to hire a hacker, It might be to Hack a Websites to deface informations, retrieve informations, edit informations or give you admin access.
    • Some people might need us To Hack Their Target Smartphone so that they could get access to all activities on the phone like , text messages , call logs , Social media Apps and other informations
    • Some might need to Hack a Facebook , gmail, Instagram , twitter and other social media Accounts,
    • Also Some Individuals might want to Track someone else's Location probably for investigation cases
    • Some might need Us to Hack into Court's Database to Clear criminal records.
    • However, Some People Might Have Lost So Much Funds With BINARY OPTIONS BROKERS or BTC MINING and to Recover Their Funds
    • All these Are whatcan get Done Asap With The Help Of Our Root HackTools, Special HackTools and Our Technical Hacking Strategies Which Surpasses All Other Hackers.

    ★ OUR SPECIAL SERVICES WE OFFER ARE:
    * RECOVERY OF LOST FUNDS ON BINARY OPTIONS
    * Credit Cards Loading
    * BANK Account Loading You can also contact us for other Cyber Attacks And Hijackings, we do All ★
    You can reach us through the following mail (slakeleroy @gmail. Com)we serve you better,thank you.

    ReplyDelete
  3. WhatsApp ou appel direct:+229 67635764
    Medium Voyant DJOGBE , maitre marabout africain, spécialiste en amour et retour d'affectif, retour de l'être aimé, le maitre spirituel DJOGBE est un puissant medium voyant, l'un des plus reconnus du monde entier, reconnus pour la franchise dans ses consultations, la précision de ses prédictions, et sa discrétion, le medium marabout voyant DJOGBE , réunit pour ses clients, des services de magie blanches, magies vaudou, magie rouge etc.. pour les aider a retrouver le sourire dans les domaines de leurs vies.
    Il peut vous aider à retrouver l'amour de l'être aimé qui vous quitté depuis un moment, il peut vous aider a trouver votre véritable âme sœur, rendre fidèle votre conjoint ou conjointe, être objet du mariage et tout en moins de 9 jours dans le pire des cas.
    sans aucune hésitation prenez contacte avec le medium marabout voyant DJOGBE pour trouver la solution à vos problème d'amour, de richesse, chance, de réussite, de gloire, pour gagner aux loto etc..
    Téléphone +229 67635764
    E-mail :maitrmediumdjogbe@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Kas teil on mingeid rahalisi raskusi ja vajate kiiret ja lihtsat laenu, et see likvideerida ja uue ettevõtte asutamiseks? Kui jah, võtke meiega täna ühendust leolobitohelpfunds@hotmail.com

    ReplyDelete

  5. I got my already programmed and blanked ATM card to withdraw the maximum of $1,000 daily for a maximum of 20 days. I am so happy about this because i got mine last week and I have used it to get $20,000. Mike Fisher Hackers is giving out the card just to help the poor and needy though it is illegal but it is something nice and he is not like other scam pretending to have the blank ATM cards. And no one gets caught when using the card. get yours from Mike *email: int.hackers002@gmail.com you can also call or whatsapp us Contact us today for more enlightenment +1(765) 705-0044

    ReplyDelete
  6. Kas teil on pangandusasutustega palju võlgu ja vajate abi sellest vabanemiseks? Kust vajate rahalisi vahendeid oma erinevate tegevuste või projektide rahastamiseks? Esitage oma taotlus kohe. Laen kinnitatakse vähem kui 24 tunni jooksul, ilma pika haldusprotsessita, seejärel kantakse see kiiresti teie pangakontole.
    E-post: richardltdcorporatemichael@gmail.com

    ReplyDelete
  7. We have a direct genuine provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of 4+2 of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

    Contact : Mr. DARREN C CHENG
    Email: Darrencraig002@gmail.com
    skype : keatcheng2@gmail.com

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    All inquires to Mr. Darren should include the following minimum information so I can quickly address your needs:

    Complete contact information:
    What exactly do you need?
    How long do you need it for?
    Are you a principal borrower or a broker?

    Contact me for more details.

    Whatsapp: +19733700521

    ReplyDelete
  8. Tere!
    Kas vajate laenu? Olen registreeritud ja usaldusväärne laenuandja, annan laenu inimestele, kellel on rahalisi raskusi, inimestele, kes üritavad kooli arveid tasuda, neile, kes üritavad autot osta või seal oma äri alustada, töövõtjatele ja valitsusasutustele. Lisateabe saamiseks või laenutaotluse vormi saamiseks võtke meiega ühendust e -posti teel: (gerred.breinloanlenderr@gmail.com)
    Juhtimine. whatsapp: +27632656050
    Võtke kohe ühendust krediidiga Speedy !!!

    ReplyDelete
  9. Kas vajate võlgade kustutamiseks kiireloomulist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest oleme siin selleks, et kõik teie finantsprobleemid minevikku jätta. Võtke meiega ühendust meili teel:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    See on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume laenu huvilistele mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik ulatub 5 000,00 eurost kuni 100 000 000,00 euroni.

    ReplyDelete
  10. Tere Kas vajate oma finantsvajaduste lahendamiseks kiireloomulist laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 000 kuni 50 000 000 000, oleme usaldusväärsed, tugevad, kiired ja dünaamilised, krediidikontrolli ei teosta ja pakume ülekandeperioodil 100% välislaenu garantiisid. Väljastasime ka kõigi laenude jaoks 2% intressiga valuutalaenu. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust selle e-posti teel: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) või WhatsAppiga: +919654763221

    ReplyDelete
  11. Isikliku ja investeerimislaenu pakkumine

    Pakume laenu tõsistele üksikisikutele madala intressimääraga 3%.

    Kas teil on vaja oma arveid tasuda või vajate investeerimislaenu?See on õige koht vajaliku finantsabi saamiseks.Pakume minimaalselt €5000.00 kuni maksimaalselt €50.000.000.00.

    Lisateabe saamiseks saatke meile e-kiri: mobilfunding1999@gmail.com

    Lugupidamisega

    ReplyDelete
  12. Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    webbplats: www.oceanfinance.co.uk

    Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad av en rimlig ränta på 2%. Utbudet sträcker sig från 2 000 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.

    ReplyDelete
  13. Kas vajate mingit rahalist abi? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Hüpoteeklaenud? Ettevõtte laenud? Põllumajanduse ja projektide rahastamine? Anname laenu 2% intressimääraga! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    ReplyDelete
  14. Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda meiega laenu Novelty Finance'is e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI WhatsApp: +447915601531

    NOVELTY FINANCE pakub finantslahendusi. Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Pakume ka paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

    ✓ Lihtne kinnitamine
    ✓ Paindlik tagasimakseperiood 6 - 360 kuud
    ✓ Väga mugav – saate laenu taotleda endale sobivas kohas ja ajal.
    ✓ Kohene juurdepääs teie rahale pärast kinnitamist.
    ✓ Subsideeritud intressimäär (3% aastas)
    ✓ Laenu tagasimaksmisega ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimakse alustamiseks.
    ✓ Varjatud tasud puuduvad
    ✓ Teid juhendatakse kogu protsessi vältel

    Kuidas kandideerida:
    Meilt laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Saatke meile oma laenutaotlus läbi;
    E-post: {{ noveltyfinances@gmail.com }
    Helistage või kirjutage meile WhatsAppis: +447915601531.
    Kehtivad nõuded ja tingimused.

    ReplyDelete

  15. Kas vajate laenu? eralaen? Ärilaenud? Hüpoteeklaen? Põllumajanduse ja projektide rahastamine? Pakume igat tüüpi laene 2% intressimääraga! Kontakt e-post: tinvestor53@gmail.com või Whatsapp +17575768165

    ReplyDelete
  16. TERE Laenupakkumise hoiatus kõigile! Kas olete majanduslikult raskustes ja vajate kiiret krediidi-/finantsabi? Või vajate laenu oma ettevõtte käivitamiseks / suurendamiseks või oma unistuste maja ostmiseks. SAAGE OMA KIIRE LAENU KINNITUS 100% GARANTEERITUD TÄNA TÄNA, ÜLEMINE TEIE KREDIIDISKORDI. E-post: { larrybright424@gmail.com }, nad on usaldusväärsed, suhtlevad kiiresti ja usaldusväärsed

    ReplyDelete
  17. Pakume igat liiki laene ja finantsteenuseid. Meie laenud väga ettevõtetelt eralaenud või pikad või lühikesed tähtajad soodsa intressimääraga (2%). Meie laenuprotsess on väga kiire ja usaldusväärne koos garantiidega. Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks külastage meid meie e-posti aadressil; { pedrosalvador346@gmail.com } palun andke meile teada, kui palju laenu vajate ja soovite laenu kestust. Loodame teist kuulda. Saate saata sõnumi e-posti aadressile

    ReplyDelete
  18. Kas vajate oma võla tasumiseks erakorralist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest me oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: {larrybright424@gmail.com Pakume huvitatud isikutele laene mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik on 5 000,00 eurot kuni 100 000 000,00 eurot

    ReplyDelete
  19. Tere,

    Kas vajate kiiret laenu? Pakume õppelaenu, ärilaenu, eluasemelaenu, põllumajanduslaenu, eralaenu, autolaenu ja muid mõjuvaid põhjuseid 2%. Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust: (dakany.endre@gmail.com).

    ReplyDelete
  20. Kas vajate mingit rahalist abi? Isiklikud laenud? Ärilaenud? Kodulaenud? Ettevõtte laenud? Põllumajanduse rahastamine ja projektide rahastamine? Anname laenu intressiga 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiire laenupakkumine.

    ReplyDelete
  21. Kas vajate oma rahaliste vajaduste rahuldamiseks kiiresti laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 kuni 50 000 000,00 eurot, oleme usaldusväärsed, tõhusad, kiired ja dünaamilised, ilma krediidivõime kontrollita ning pakume välislaenudele 100% garantiid üleminekuperioodil.

    Samuti oleme andnud laenu kõigis valuutades intressimääraga 3% kõikide laenude puhul .... Huvi korral võtke meiega ühendust ettevõtte e-posti teel: accessloanfirm2030@gmail.com


    Saatke meile e-kiri aadressil: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Lugupidamisega
    Härra Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Olen KLydia veronika Belgiast, taotlesin laenu summas 9000 eurot ja see kiideti MICHEAL JOSE FINANCE HOME'iga heaks pärast 3-päevast taotluse esitamist. Kõik, kes otsivad seaduslikku laenu, soovitan teid sellele ettevõttele suunata, olen väga tänulik abi eest, mida nad mulle andsid. Lisateabe saamiseks võite temaga ühendust võtta aadressil: infomichealfinanceltd@gmail.com või WhatsApp:+14699724809

    ReplyDelete
  23. Losing your Bitcoin and cryptocurrency can be devastating especially when you have invested all your money into it. Everyone thought it was impossible to trace and recover cryptocurrency, I’m here to let you know that Bitcoins and any other cryptocurrencies can be fully recovered with the right information. I was lucky to come across WARDRIVERS CYBER, a cryptocurrency recovery company that was able to recover all the money that I lost in crypto. I’m grateful for the help of WARDRIVERS CYBER and I recommend their services to everyone out there who needs a reliable and trustworthy crypto recovery company. You can reach WARDRIVERS CYBER via E-mail: WARDRIVERSCYBERSERVICE@TECHIE(.)COM

    ReplyDelete
  24. Lugupeetud laenutaotlejad

    Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma asutati inimõiguste organisatsioonid üle maailma, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes eluraskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke meiega ühendust allolevate üksikasjadega: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vajalik laenusumma:
    Laenu kestus:
    Mobiiltelefoni number:

    Tänan teid ja Jumal õnnistagu teid
    USLADA
    Jelena Nino

    ReplyDelete