Thursday, April 2, 2020

Töökorraldus Toila valla raamatukogudes


Seoses eriolukorra jätkumisega on kõik Toila valla raamatukogud lugejatele suletud kuni 1. maini.

Kuni 1. maini on suletud ka Voka ja Kohtla-Nõmme raamatukogudes tegutsevad postipunktid.

Alates 1. aprillist pakuvad raamatukogud kontaktivaba laenutuse võimalust. Laenutada saab ainult ettetellitud raamatuid. Raamatute tellimiseks helistage või kirjutage ja leiame teile sobiva aja ja viisi raamatute kättesaamiseks! Raamatute olemasolu oma „koduraamatukogus” saate kontrollida aadressil lugeja.ee.

Aprillikuus on Saka raamatukogu avatud kahel päeval nädalas:
T 10.00-13.00
K 12.00-16.00
Nendel aegadel toimub kontaktivaba laenutus eelneval kokkuleppel töötajaga.

Voka, Toila ja Kohtla-Nõmme raamatukogud on avatud tavapärastel kella-aegadel esmaspäevast-neljapäevani. Nendel päevadel toimub kontaktivaba laenutus eelneval kokkuleppel töötajaga.

Märtsikuu lõpust alates toimuvad ka ettelugemised lastele Toila Vallaraamatukogu FB live’s.


Iga päev kell 11 istun koos raamatuga telefoni ette, et lastega virtuaalselt kohtuda ja neile mõni tore lugu ette lugeda.

Ettelugemised kestavad esialgu kuni aprillikuu lõpuni.

Ettelugemiseni!

Olge hoitud ja terved!
Lea Rand


Foto: Matti Kämärä





1 comment:

  1. Tere daamid ja härrad.
    Kas vajate rahalist abi?
    Paljud inimesed otsivad seal rahalist abi, kuid nad ei tea, kuidas seda teha.

    Kas teate, et saate oma rahalise olukorra lahendamiseks taotleda laenu ja saada laenu vähem kui 24 tunni jooksul? Mõni inimene võib arvata, et laenu saamine on keeruline, kuid ma vajan, et te teaksite, et minu ettevõttelt on laenu saamine väga lihtne, kuna püüame muuta laenamise lihtsaks, mugavaks ja taskukohaseks.

    Pakume paindlikke ja mitmekordseid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatud ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie rahalistele vajadustele.

    Meie teenus on väga kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne ning saate laenata kuni 20 miljonit eurot subsideeritud intressimääraga 2,5% aastas. NoviCap on õige ettevõte, kellega ühendust võtta, kui teil on kiiret laenu vaja.

    NoviCap pakub finantseerimislahendusi.
    Pakume igasuguseid finantsteenuseid, näiteks ärilaen, isiklikud laenud e.t. Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust.

    Laenu saate oma telefoni või sülearvuti kaudu taotleda igal ajal ja igal pool omale sobivas kohas, peate vaid võtma meiega ühendust
    E-post: (novicapfinancialservices@gmail.com) VÕI
    Kirjutage meile WhatsApp kaudu: +31642117819.
    SEE LAEN on kõigile kättesaadav

    ReplyDelete