Wednesday, May 12, 2021

Head valla inimesed!

 Maikuu lehes tahan peatuda hoolivusel ja vastutusel.

Räägin vaid kahest konkreetsest juhtumist, mis said teoks meie vallas ning mis näitavad, kui palju hoolitakse elukeskkonnast, kus elame.

18. aprillil tegi üks vallakodanik oma tavapärast jalutuskäiku Oru pargis ning talle avanes häiriv vaatepilt naisterahvast, kes kaevas pargis laululava taga asuvas jaapani aias taimi välja. Naisterahval olid kaasas vajalikud töövahendid ning ratastega kott, milles juba selleks ajaks väljakaevatud taimed. Kodanik juhtis naisterahva tähelepanu vääritule käitumisele, saades vastu väga ebameeldivad väljendid. Kuna sõnad sellele inimesele mõju ei avaldanud, siis otsustas kodanik teda pildistada, et kuidagigi sekkuda.


Kahetsusväärne tegu selle eakama naisterahva poolt. Kuidas reageerida? Kuidas sellistel puhkudel toimida? Vestluses Oru pargi valdajaga sain teada, et see juhtum on vaid tilk meres. Igal aastal toimub pargis taimede vargusi.

Teine sündmus leidis aset Kohtla-Nõmmel. Vallavalitsus on alustanud eeltöid Kohtla-Nõmme parkmetsa korrastamisel ning spetsialistide poolt on puud sanitaarraideks märgistatud. Ja siis ilmnes ebameeldiv asjaolu – pargis on vallavalitsuse teadmata omavolitsenud tundmatud isikud. Selle tulemusel on ära viidud mitmed puud ja maha jäänud maskeeritud kännud.

Vallavalitsuse eesmärk, korrastada ning luua Kohtla-Nõmmel täisväärtuslik ja hooldatud parkmets, on saanud pahatahtlike ja hoolimatute inimeste märklauaks. Tekib jõuetus niisuguste inimeste ettekavatsetud ja pahatahtliku tegevuste osas.

Tänane mõtteavaldus hoolivuse ja vastutuse teemal päädib kokkuvõttega – kui meie seas on hoolimatuid inimesi, kes teiste tööd ja meie ühisvara millekski ei pea, siis peame ühiselt tegema kõik selleks, et nende teod saaksid avalikuks ja nad saaks vastutusele võetud. Oleme mõlema juhtumi osas esitanud avaldused politseile.


Ikka head soovides

Eve East

vallavanem





2 comments:

  1. Hei hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

    Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
    * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
    * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
    * Korkea hyväksyntä - sinulla on 99,9% mahdollisuus saada laina
    * Joustava takaisinmaksu - Sinun on valittava takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajaksi.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Älä menetä mahdollisuutta rahan puutteen takia. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, joilla on ollut taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa.

    Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi kautta
    Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / sähke: +447903159998

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

    ReplyDelete
  2. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete