Wednesday, May 12, 2021

Toila valla heakorrakonkurss “Kaunis Kodu”

 

Eelmisel aastal konkursile esitatud kodu Kohtla-Nõmmel Lubja tänaval.

Kuulutame välja Toila valla heakorrakonkursi “Kaunis Kodu” 2021.

Taas on kevad ja taas on suurepärane aeg õues toimetamiseks. Et aias veedetud aeg ja tehtud töö ka tunnustatud saaks, ootame ettepanekuid konkursil osalemiseks 15. maist kuni 1. juulini.

Kutsume üles kõiki vallaelanikke, külaseltse ning teisi vallas tegutsevaid mittetulundusühendusi ja asutusi märkama ja esitama heakorrakonkursi eesmärgile vastavaid ja väärilisi kandidaate.

Heakorrakonkursi kohta leiate info https://toila.kovtp.ee/heakorrakomisjon

Hobiaiandus on mõnus tegevus vaba aja sisustamiseks, mis sellest, et vahel lööb selg tuld ja sügisel on maa poole kummardamisest isu täis. Kuid kevadet ootab aiapidaja pikisilmi ja näpud hakkavad juba märtsi lõpus sügelema. Head aiapidajad! Kui peale kevadlillede õitsemist on plaan lillepeenraid korrastada ja sibullillede kasvukohta muuta või harvendada, siis palume teid ülejäänud kevadlillede sibulad säilitada sügiseni. 

Septembris on hea aeg üheskoos leida vallas sobivad kohad, et krookuse-, nartsissi- ja tulbisibulate istutustalgud ette võtta.

Toila valla heakorrastatud elukeskkonna loomisel ja hoidmisel saavad ja kohustuvad kõik kinnistute omanikud hooldama oma kinnistuid heaperemehelikult ja kooskõlas vallas kehtivate eeskirjadega. Tasub üle vaadata hoone aadressikoha õige tähistus, hoida jäätmemahutite hoiukohad korras ja puhtad, niita regulaarselt kinnistut ja kinnistu hooldusmaad.

Toila valla heakorraeeskirja §13 lg1 p5 kohaselt on keelatud rajada haljastust, istutada puid ja põõsaid üldkasutataval maa-alal ilma ametiasutuse kooskõlastuseta. Silma hakkab üsna laialt levinud teemaa hõivamine. Teemaale ei või ladustada ehitusmaterjale, mulla- ja killustikuhunnikuid, laduda puuriitasid pikaks ajaks seisma, istutada hekke ega puid.

Puud kasvavad suureks, nende juured hakkavad teekatet lõhkuma või segavad hilisemaid teetõid. Teemaa on vajalik olemasolevate või tulevaste kommunikatsioonitrasside rajamiseks. Teemaale istutatud puid ja põõsaid ohustavad talviste lumetõrjetööde käigus lumehunnikud, mehhaanilised ja soola kahjustused. Seetõttu on oluline, et kinnistu omanikud, ka aiandusühistutes, toimetaksid oma kinnistu piirides.

Üks kindel heli, mis tähistab suve saabumist on muruniiduki põrin. Soovime kõigile jõudu ja rõõmu puhkuseks ning suvisteks heakorratöödeks meie ühise koduvalla kaunimaks muutmisel!

https://toila.kovtp.ee/eeskirjad-ja-korrad4


Signe Müür

vallavara- ja heakorraspetsialist

1 comment:

  1. Hei hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

    Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
    * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
    * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
    * Korkea hyväksyntä - sinulla on 99,9% mahdollisuus saada laina
    * Joustava takaisinmaksu - Sinun on valittava takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajaksi.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Älä menetä mahdollisuutta rahan puutteen takia. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, joilla on ollut taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa.

    Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi kautta
    Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / sähke: +447903159998

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

    ReplyDelete