Wednesday, May 12, 2021

Tänavakunstifestival Rural Urban Art jõuab tänavu ka Vokka ja ootab endaga liituma vabatahtlikke


Neljandat aastat järjest toimub tänavakunstifestival Rural Urban Art ühes Eesti maakonnas, et katta kohalike väikelinnade hallid seinad tähendusrikka kunstiga!

2021. aastal toimub festival teist aastat järjest Ida-Virumaal, mis on nii suur ja lai, et pidime lihtsalt uuesti sammud siiapoole seadma!

Ajavahemikul 14.–19. juuni saabki jälgida, kuidas paariteistkümne kunstniku käe all valmivad seinamaalid Kohtla-Järvele, Voka alevikku, Jõhvi, Kiviõlisse ja Tudulinna!


Vokas annab Grossi poele uue ilme Maria Sambuko.


Mis oleks festivalil toimetamine ilma kohalike abilisteta ja särata nende silmades 

Tõepoolest, festivali kordamineku ja õnnestumise au kuulub väga suures osas meie kallitele vabatahtlikele ning olemegi just praegu otsimas selle aasta festivali meeskonda uusi vabatahtlikke! Seega, kui tänavakunsti ja -kultuuri pisik on Sind nakatanud ning soovid sel suvel festivali õnnestumisele kaasa aidata, loe allolev tekst läbi ja saada meile oma osalemissoov!

Festival toimub 14. - 19. juunil Ida-Virumaal, põhifookusega Kohtla-Järvel, Kiviõlis, Voka alevikus ja Tudus. Festivali käigus luuakse üle kümnekonna seinamaali.
Rural Urban Art otsib festivali toimumisajaks 14. – 19. juunil ning ettevalmistusteks juuni alguses (täpsemad kuupäevad lepitakse vabatahtlikega kokku) 6 aktiivset ja motiveeritud vabatahtlikku Ida-Virumaalt. Vabatahtlike ülesannete hulka kuuluvad peamiselt seinte ette valmistamine ja kunstnike abistamine, lisaks võivad lisanduda erinevad jooksvad ülesanded. Samuti on vabatahtlikel võimalus anda märku, kui neid huvitavad just teatud tüüpi ülesanded. Meie omakorda anname endast parima, et vabatahtlikud saaksid igati toreda kogemuse festivali korraldusse panustamisel!

Festival pakub omalt poolt vabatahtlikele:
 festivali t-särgi + kleepsud
 kingitusi täis meenetekoti
 lõunasööki abistamise päevadel
 võimalust lüüa kaasa tänavakunstifestivali korralduses
 võimalust tutvuda lähemalt tänavakunsti telgitagustega
 võimalust tutvuda ürituse korraldusliku poolega
 potentsiaalseid koostöövõimalusi tulevikus

Vabatahtlikelt ootame:
✔️  võimalust panustada oma aega juunis (täpsed kuupäevad lepitakse kokku vabatahtlikega) ja 14. – 19. juunil mõned tunnid päevas (kui kõigil eelnimetatud päevadel pole võimalik osaleda, palume sellest teavitada)
✔️  huvi tänavakunsti ja –kultuuri vastu
✔️  kasuks tuleb suhtlustasandil inglise keele oskus
✔️  kasuks tuleb juhilubade olemasolu ja auto kasutamise võimalus

Huvi korral saada 24. maiks meiliaadressile ruralurbanart@gmail.com oma osalemissoov, paar lauset endast ja sellest, miks soovid festivalil vabatahtlikuna kaasa lüüa.
Seejärel saame juba juunis vabatahtlikega kohtuda ning täpsemalt projekti ja ülesandeid tutvustada!

Jääme põnevusega ootama!


1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete