Wednesday, May 12, 2021

Voka postipunkti asendab kirjakandja külastus ja postkontor-pakiautomaat Jõhvis

Seoses vähese külastatavusega lõpetas 30.aprillist teenuse osutamise Voka raamatukogus tegutsenud postipunkt. Edaspidi on kohalikel elanikel võimalik postiteenuseid tarbida kirjakandja vahendusel või kasutades ümberkaudseid postiasutusi või pakiautomaate.

Voka raamatukogus oleva postipunkti tegevuse lõpetamise põhjuseks on teenuse kasutajate väike arv ja Vokas asub ka DPD pakiautomaat,“ ütles Toila vallavanem Eve East. “Toila vald on huvitatud ka Omniva pakiautomaatidest, Toila alevikus ja Kohtla-Nõmmel, sest arvestades viiruse levikut, soovime viia pakkide saatmise ja saamise mugavamaks ning mis oluline - kontaktivabaks.“

Kuivõrd Omniva plaanib jätkuvalt oma pakiautomaadivõrku laiendada, võib ka Toila valda tulevikus uusi pakiautomaate lisanduda. Selle aasta pakiautomaadivõrgu laienemise plaanid pole aga praegu veel paigas. Tavapäraselt toimub pakiautomaatide võrgustiku laiendamine aasta lõpu eel, et olla valmis saabuvateks jõuluaja tippkoormusteks. Tänavu tuleb arvestada ka pakiautomaatide erakordselt pikkade tootmisaegadega, kuna ülemaailmselt on nappus erinevatest elektroonikakomponentidest, mida kasutatakse ka pakiautomaatides.

Oleme Toila valla ettepaneku kätte saanud ja võimalusel arvestame seda pakiautomaatide uusi asukohti plaanima hakates,“ ütles Omniva kliendikogemuse üksuse juht Kristi Mäeorg.

Seni on lähimad Omniva pakiautomaadid Jõhvis:

  • Jõhvi Jewe kaubanduskeskuse pakiautomaat, Narva mnt. 8

  • Jõhvi Pargi keskuse pakiautomaat, Puru tee, 1

  • Jõhvi Grossi pakiautomaat,  Tartu mnt, 15a

  • Jõhvi Maxima XX pakiautomaat, Rakvere tn, 29

Voka piirkonna elanike saadetised jõuavad edaspidi lähimasse naaberpostiasutustesse, milleks on 14km kaugusel asuv Jõhvi postkontor. Voka piirkonna saadetised , mis suunatakse postiasutusse väljastamiseks liiguvadki kohe Jõhvi postkontorisse. Kui klient soovib saadetisi kätte saada mõnest teisest postiasutusest, saab need ühest postiasutusest teise tasuta ümber suunata.

Klient saab ka eelnevalt ise määrata, kas ta tahab oma saadetist saada Jõhvi postkontorist või näiteks hoopis mõnest talle sobivast pakiautomaadist. Selleks tuleb lehel minu.omniva.ee märkida oma eelistatud kohad pakkide kättesaamiseks.

Kirjakandja toob teenuse koju või kontorisse

Mugavaim võimalus on postiteenuseid kasutada ka postipunkti, postkontorisse või pakiautomaadi juurde minemata, isegi kodunt lahkumata. Kõigil postiteenuse kasutajatel, kes elavad või asuvad maapiirkonnas, on võimalus kutsuda kirjakandja koju või tööle ning kasutada universaalse postiteenuse teenuseid oma elu- või asukohast lahkumata.

Kirjakandja kohalekutsumine on tasuta neile, kelle lähim postkontor või postipunkt jääb kaugemale kui 5km. Maksta tuleb ainult postiteenuste ja neile kehtestatud teenustasude eest nagu tuleks maksta ka postkontoris. Tähele tuleb panna ainult seda, et tasuta kojukutse kehtib universaalse postiteenuse teenuse kasutamisele - see tähendab, et see ei laiene näiteks kullerpakkidele jms teenustele. Kirjakandjat saab kohale kutsuda kodulehel oleva vormi kaudu https://www.omniva.ee/public/kirjakandja/index.html

Pärast tellimuse vormistamist võtab Omniva klienditeenindus tellijaga ühendust ning lepib kokku täpse teenindamise päeva ja aja. Kirjakandja tuleb tellimust täitma üldjuhul juba järgmisel tööpäeval, aga mitte rohkem kui 3 tööpäeva jooksul. Kirjakandja tuleb koju või tööle tööpäeviti kell 8:00-16:00.

Teenus on eriti mugav neile, kel ea, tervise või transpordi puudumise tõttu on postiasutusse minek raskendatud.

Lähim postkontor asub Jõhvis

Vokale lähim postkontor asub Jõhvis (Narva mnt 8) ning avatud esmaspäevast reedeni 10:00-18:00. Kõik Voka postipunkti teeninduspiirkonna saadetised saab edaspidi kätte Jõhvi postkontorist. Seal müüakse ka postmarke, ümbrikke, pakendeid ja muud kirjade-pakkide saatmiseks vajalikku.

Postmargid ka internetist või kirjakandja käest

Postmarke, kaarte, ümbrikke või pakendeid on kõige lihtsam osta Omniva e-poest https://pood.omniva.ee/ Postkasti mahtuvad kaubad tuuaksegi otse tellija postkasti, suuremamõõtmelised (näiteks kaubapakendid) saab kätte kas kirjakandja vahendusel või Jõhvi postkontorist.

Lisaks kirjade saatmiseks vajalikele tarvetele (ümbrikud, margid, postkaardid jm) saab Omniva e-poest tellida ka valikut kaitsemaske (tuuakse samuti otse postkasti, nii et maskide soetamiseks ei pea kodust väljuma) ning margipiltidega kinketooteid.

Lisaks e-poele ja postkontorile saab postmarke osta ka edasimüüjate käest. Vokale lähimad postmargi edasimüüjad on samuti Jõhvi linnas: R-kiosk Pargi keskuses, R –kiosk Tsentraal, Jõhvi Selveri infolett.

Postmarkide lähimad müügikohad leiab Omniva kodulehelt: https://www.omniva.ee/era/veel/edasimuujad

Kirjakastid Voka külas ja alevis

Kirja saatmiseks on loomulikult olemas ka kirjakastid nii Voka külas kui alevis (Narva mnt 2). Lisaks võib märkida, et Toila vallas on kokku 10 kirjakasti, lisaks Voka omadele veel Kohtla-Vanakülas, Kohtla-Nõmmel, Valastel, Sakas, Päitel, Kaasikaial ning kaks Toilas.

Head posti- ja pakiteenuse kasutamist!

1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete