Friday, September 6, 2019

Põnev näitus Kohtla-Nõmme Rahvamajas


Hinduismis, budismis, bönis ja džainismis on Kailaši traditsiooniliselt peetud ilmutuskohaks, universumi keskuseks, elu allikaks, taevateeks, jumalate templiks.

Tiibetlased nimetavad Kailaši mäge - Kang Rinpoche, mis tähendab "lumekalliskivi". Ümar, peaaegu sümmeetriline Kailaši kuppel, mis on kaetud päikese käes sädeleva igijää mütsiga, näeb tõesti välja nagu hiiglaslik kristall. Kailaši läheduses on kaks müstiliste omadustega järve: elava veega Manasarovar, surnud veega Rakshas Tal.

Kailaši ümbrusest saavad alguse neli Aasia püha jõge: Brahmaputra, Sutlej, Karnali (üks Gangese lisajõgedest, mis voolab ka Nepali territooriumil) ja Indus, millel on tiibeti uskumuste kohaselt erilised müstilised omadused - tervendada ja puhastada, kinkida vaimuerksust, tarkust, valgustatust...

Kailaš on saladuste ja iidsete traditsioonide maa, kus aega mõõdetakse igavikuga, kus eksistents ise on täis vaimsust.

Me soovime, et ka teie puudutaksite meie planeedi ühte suurimat saladust, mis on varjatud imetlusväärses, Kailaši templiks nimetatavas paigas. See on eriti oluline Maa ja inimkonna hämmastavate muutuste lävel, mis on tegelikult juba alanud.

Meie näitus on ebatavaline mitmel põhjusel. Esitatud fotod kannavad võimsat transformeerivat energiavoogu meie planeedi kõige salapärasemast ja võimsamast kohast – Kailaši mäelt. Igaüks meist võib tunda mitte ainult selle jumaliku piirkonna vapustavat ilu, vaid ka selle hämmastava koha energiat. Selleks tuleb lihtsalt peatada sisemine dialoog ning püüda häälestuda tunnetele!

Paljud esitletud fotod on ainulaadsed.

Ekspeditsioonide tulemuste põhjal on avaldatud kaks raamatut - A. Redko, S. Balalaev "Tiibet-Kailaš. Müstika ja reaalsus ", S. Balalayev "Tiibet-Kailaš. Pühad Orud" ning S. Balalayevi fotoalbum " Kailaši kutse" vene ja inglise keeles.

Veebileht Internetis: www.mt-kailash.ru

No comments:

Post a Comment