Friday, September 6, 2019

Toila Gümnaasium sai annetuste toel koolikella





Enam ei pea kartma, et vahetunnis õues joostes või talvel uisutades tunnikella ei kuule, sest suur valgustusega kahepoolne kell paistab nii kooli hoovi kui staadionile. 

Kell on paigutatud postamendile, mis kunagi asus koolimaja pargipoolse ukse ees ja kandis J. Anvelti büsti. Büst anti omal ajal üle Okupatsioonide muuseumile ja tänu sellele on Toila Gümnaasiumi õpilasgruppidel veel tänagi võimalik saada tasuta ekskursioone Vabamus.

Kell on soetatud annetuste toel. Aastal 2016 kutsusime üles koolikella jaoks annetama. Sellest ajast alates on õpilased annetuskasti pannud osa jõululaatadel teenitud tulust, annetusi tegid õpetajad ja lapsevanemad jõulu- ja kevadkontserditel käies ning jõululaatasid külastades. Oli õpilasi, kes annetasid lausa mitmel korral oma väikese rahakassa sisu. Väga suure osa panustasid vilistlased kooli aastapäeval. 

Kuna osa annetajatest jäi anonüümseks, siis tänan kogu Toila Gümnaasiumi pere poolt nimesid eraldi välja toomata kõiki neid inimesi, kes kella soetamiseks oma panuse andsid.

Signe Ilmjärv
Toila Gümnaasiumi direktor



No comments:

Post a Comment