Thursday, August 6, 2020

Hea võimalus kõikidele Toila valla korteriühistutele: majad korda ja soojapidavaks!

Alates 20. juulist hakati vastu võtma erakorralise korterelamute rekonstrueerimistoetuse taotlusi.

Erakorralise korterelamu rekonstrueerimistoetuse eesmärgiks on soodustada korterelamute energiatõhusaks rekonstrueerimist, parandada sisekliimat ja ohutust ning leevendada Vabariigi Valitsuse 12. märtsil 2020. a välja kuulutatud eriolukorra mõjusid ehitussektoris.

Jõhvis Pargi 55a kortermaja renoveeriti maksimaalse toetuse määraga (50%) ning seeläbi saavutati 2/3 küttekulude kokkuhoid.

Erakorralise korterelamute rekonstrueerimistoetuse taotlusi võetakse edaspidi vastu jooksvalt kuni eraldatud rahaliste vahendite lõppemiseni arvestusega, et taotluse rahuldamise otsused tuleb teha 2020. aasta jooksul.

KredEx on pakkumas ka renoveerimislaenu, mis seni oli ühistutele kitsaskohaks – pangad ei olnud valmis finantseerima omaosalust. Küsimused ja taotlemiseks vajalikud dokumendid saatke aadressile korterelamu@kredex.ee. NB! Ühe kirja suurus võib olla kuni 10MB. Suuremad kirjad ei pruugi kohale jõuda. Suuremahulised manused võib saata lingiga või eKredExi kaudu.

Kui vald saab korteriühistuid toetuse ja laenu saamisel kuidagi abistada, siis tasub sellest teada anda aadressil toilavv@toila.ee.

TVL




No comments:

Post a Comment