Thursday, August 6, 2020

Noored purjetajad vallutasid Saadjärve

Kuus Toila noort purjetajat osalesid juulikuu lõpus Saadjärvel Eesti Optimisti Klassi Liidu poolt korraldatud laagris ja võistlustel, kus olid esindatud pea kõik Eestis noorte purjetamisega tegelevad klubid. Rohkem kui 100 purjetajat. Ilmad olid vihmased ja tuulised, kuid Saadjärvele omaselt oli vesi soe. Laager lõppes Saadjärve Karikavõistlusega, mis oli ühtlasi LHV II etapp.

Ametlikus stardiprotokollis oli 90 purjekat, kes omakorda treenerite soovitusel jaotati kuld- ja hõbelaevastikuks. Hõbelaevastikus seilasid noored, kes olid esimest korda võistlustel. 

Toila noored purjetajad kuulusidki hõbelaevastikku, kus võidutses meie oma Marcus Okas, võttes viiest sõidust kolmel korral esi ja kahel korral teise koha, tagades seega ka klassi üldvõidu. Ülejäänud Toila kasvandikud näitasid samuti, et suudetakse väga edukalt sõita, kuid sel korral jäi veel stabiilsusest puudu.

Palju õnne Marcus! Panid kindlasti hea märgi maha, mida ülejäänud saavad nüüd eesmärgiks võtta. Suur tänu ka treener Veiko Simmile, kelle pühendumus on toonud ja toob kindlasti ka tulevikus Toila purjetamise kontekstis taas kaardile.


TVL
Treener Veiko Simm oma noorte kasvandkikega.

No comments:

Post a Comment