Wednesday, June 9, 2021

17. juunil avaneb Eesti Kaevandusmuuseumis kaasaegsete kunstnike grupinäitus „Kohanemine kahanemisega”

Foto: Laura Kuusk

Endise Kohtla kaevanduse administratiivhoone ekspositsiooni sekkuvad kunstnikud tegelevad sellega, mis toimub kahanemise või lagunemisena kirjeldatavas seisundis. Kümme kunstnikku pööravad oma tähelepanu katkisele maailmale ja asjade haprusele.

Spetsiaalselt selle näituse jaoks loodud kunstiteosed tegelevad modernsuse ja sajandipikkuse progressi kõrvalnähtudega Ida-Virumaal. See piirkond on sotsiaalne laboratoorium, kus on kaalul Eesti tulevik ning kus saavad vastuse sellised võtmeküsimused nagu loodusressursside jätkusuutlik kasutus, sotsiaalne integratsioon, lõhestumine maa- ja linnaalade vahel ja infrastruktuuride hooldamine.

Näituse „Kohanemine kahanemisega” kaudu küsitakse, kuidas luua kestlikke lahendusi ja kohaneda modernsuse ülejääkidega. Positiivsete žestide ning kõrvalejäetud ressursside taaskasutuse kaudu luuakse võimalus jätkusuutlikkuse ja kestlikkuse suurendamisele.

Näituse avamine toimub 17. juunil kell 17.00 koos DJ Raul Saaremetsaga.

Näitus jääb avatuks kuni 3. oktoobrini.

Näitusel toimuvad kuraatori tuurid: 17. juunil kell 18.00 (inglise k); 18. juunil kell 14.00 (eesti ja vene k); 09. juulil kell 17.00 (eesti ja inglise k); 03. oktoobril kell 14.00 (eesti ja inglise k).

Näitus avatud T–L, 11.00-17.00, sissepääs piletiga v.a ICOMi, Eesti Muuseumiühingu liikmed ja teiste muuseumide töötajad, Eesti Kunstnike Liidu liikmed, kunstikõrgkooli üliõpilased.

Kontaktid: E-mail: etti.kagarov@kaevandusmuuseum.ee Telefon: +372 5303 6799





2 comments:

  1. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ära kaota võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi osapoolte hüvanguks.

    ReplyDelete
  2. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete