Wednesday, June 9, 2021

Toimetaja küsib

 

Keerulise kooliaasta lõpp on käega katsuda ja seepärast uurisin meie valla koolijuhtide käest, kuidas see tuleb.

Kuidas kooliaasta lõpp teie koolis läheneb?

Toila Gümnaasiumi direktor Signe Ilmjärv:

„Tavapärane koolielu on taastunud, kuigi pandeemiat tuletavad pidevalt meelde desinfitseerimisjaamad ja maskid, mis alates 2. juunist õnneks enam kohustuslikud ei ole.

Mai ja juuni algus on koolis alati väga kiire olnud, nii ka sel aastal. Gümnaasiumi eksamid saavad 2. juuniga läbi, põhikooli eksamid kestavad veel 10. juunini.

Ka sel aastal on raske olnud pikalt ette plaane teha, sest piirangud on pidevalt muutumises. Siiski üritame oma traditsioonidest kinni pidada ja praegu võimalikult palju üritusi ka värskes õhus pidada.

Oleme kooli õuele taas püsti pannud suure telgi. Ka õppeaasta lõpuaktus 11. juunil on planeeritud õues.

Osad klassid saavad veel kooliaasta lõpus teha õppekäike, milleks aasta jooksul võimalusi ei olnud. Viimasel koolinädalal toimub spordipäev ja klassid lähevad matkama.

Kui eelmisel aastal jäi direktori vastuvõtt parimatele lõpetajate ja nende vanematele ära, siis sel aastal toimub see vabas õhus kooli hoovil.”

Kohtla-Nõmme Kooli direktor Mariliis Oder:

„Kohtla-Nõmme Koolis on terve õppeaasta läinud põnevalt ja edasiviivalt. Tegelikult teeb tohutult uhkeks, et lasteaialapsed, õpilased ja mu kolleegid on selle väljakutsetest pungil aasta edukalt “ära teinud” - see on kahtlemata tunnustust väärt! Minu sees on küll kuhjaga uhkust. Usun, et oleme ise palju õppinud-arenenud, meeskonnana muutunud ja nüüd on veel natukene võiduka lõpuni jäänud.

Hetkel on maja ümbruses kuulda mürinat, sest staadion saab uuema välimuse ning maja sees on igapäevaselt saginarohke – rõõm kontaktõppest, kevadised sündmused, Lapsuliblikate lõpupidu, eksamid, õppereisid ja õppeaasta lõpetamine. Õhkkond on mõnusalt töökas ja aeg lendab linnutiivul! Kevaded haridusmaastikul on alati tormakad ja positiivseid elamusi pakkuvad – üks meie valdkonna suur võlu, ma ütleks. Olen kindel, et õppeaasta saab särava punkti, sest tööstuspiirkonna looduslähedases pärlis teisiti ju ei saagi.”

Kui palju on lõpetajaid?

Signe Ilmjärv: „9. klassi lõpetab rekordiliselt suur lend – 33 õpilast ja gümnaasiumi lõputunnistuse peaks saama 16 õpilast. Gümnaasiumi lõpetavad kuldmedaliga Priit Teelahk ja Lisanne-Liis Kaiva ja hõbemedaliga Julia Kuslap.”

Mariliis Oder: „Sel õppeaastal saatsime lasteaiast kooli seitse särasilmset Lapsuliblikat ja 61. lennus on meil kaheksa imelist lõpetajat. Uuel õppeaastal tuleb esmakordselt kooli 14 last, mis on meile tõeline rõõm!”

Kuidas on lõpetamised planeeritud?

Signe Ilmjärv: „Lõpuaktused on 21. juunil ja esialgsete plaanide kohaselt samuti kooli hoovil. Kui saalis peaksime järgima 50% täituvuse reeglit, siis kooli hoovis on võimalik rohkem külalisi aktusele lubada. Jääb loota, et ilm meie lõpetajaid soosib.”

Mariliis Oder: „61. lennu lõpetamine on planeeritud toimuma 12. juunil algusega kell 14.00 õues, kus saame väikeses seltskonnas ja looduskaunis ümbruses soojad sõnad meie lõpetajatele kaasa anda. Kokkuvõtvalt võib öelda, et õppeaasta lõpp läheneb toredasti – teeme seda üheskoos ja ikka nägudega päikese poole.”






2 comments:

  1. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ära kaota võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    ReplyDelete
  2. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete