Wednesday, June 9, 2021

Hei, aktiivse ellusuhtumisega ettevõte/organisatsioon - olete oodatud Seiklusfestile!

 


Kas oled valmis koroonaväsimust õlgadelt maha raputama? Kui jah, siis pane meeskond kokku ning turguta vaimu Ida-Virumaa selle suve kõige põnevamal rännakul – SeiklusFestil!

Kohtume laupäeval, 19. juunil 11.00-17.00 Eesti Kaevandusmuuseumi ja Aidu karjääri aladel!
SeiklusFest on väljakutsuvate ettevõtmistega matkaüritus, mille keskus on kaevandusmuuseumis. Sealt liigute retkele mööda pruuni kulla maad ning satute põnevatesse kohtadesse taastuval tehismaastikul. Valida on kahe tegevuse vahel:

  • rahulikumaks kulgemiseks sobib seiklusmatk, kus tuleb kaardi järgi omal valikul ühest punktist teise liikuda. Igas punktis on lahendamiseks mõni äge ülesanne, mis iseloomustab Ida-Virumaa kui seiklusmaa mitmekülgsust. Matk on ajavõtuta, kuid peab mahtuma kuni nelja tunni sisse.

  • seiklusmaa karikas on seikluslik orienteerumisvõistlus, millesse on põimitud nuputamis-, leidlikkus- ning osavusülesandeid. Igale võistkonnale antakse kaart, mille järgi tuleb mööda kontrollpunkte liikuda. Igas punktis tuleb võistkonnal mõni ülesanne lahendada. Võistlus käib punktide ja aja peale ning hiljem koostatakse ka paremusjärjestus.

SeiklusFesti raames toimub ka seiklusmaa mess, mis pole mingi tavaline „jaarmark”. Tegemist on laadaga Aidu karjääri aladel, mille käigus teevad Ida-Viru turismipärlid parimaid pakkumisi ning viivad läbi huvitavaid tegevusi. Seega, ühest seiklusest saavad alguse ka mitmed teised.

Kõlab põnevalt, eks!? Egas muud, kui 1-2-3 võistkond kokku ning seiklema.

Kui soovid rohkem teada või pileteid arvega osta, siis saada meil aadressil info@seiklusfest.ee. Üksikmüügist saab pileteid soetada https://fienta.com/et?country=ee&q=seiklusfest.







1 comment:

  1. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete