Wednesday, June 9, 2021

Juuni

 


Hea Toila valla lehe lugeja,

keeruline kevad on selja taha jäämas ja loodan, et sillerdav suvi koos päikese, puhkuste ja toredate ettevõtmistega on ees ootamas.

Et saabuvast (kultuuri)suvest ikka maksimumi saaks võtta, olen jaanikuu lehte kokku kogunud kõik suvised kultuuri- ja spordisündmused. Nii saate enda jaoks olulised kuupäevad juba kalendrisse ära märkida. Sekka muidugi vallas toimunust ja toimuvast, nagu ikka.

Juunikuu on ka koolide lõpetamise aeg. Eks see kooliaasta olnud ju keeruline ja väljakutseterikas nii õpetajatele kui õppuritele, aga tundub, et saab seegi edukalt joone alla. Vähemalt nii kinnitavad meie koolide juhid. Rõõmu teeb see, et kõigele vaatamata toob tänavune koolilõpp meie valda ka kaks kuld- ja ühe hõbemedali – kullaga lõpetavad Priit Teelahk ja Lisanne-Liis Kaiva ning hõbedaga Julia Kuslap.

Sulle, kes Sa sel aastal koolitee selja taha jätad ja suurde ellu astud, ütlen Virumaa poetessi Virve Osila sõnadega:

Sa kanna unistusi endas, siis su vaim ei kängu; uut leiad homsetes, kui rahuloluga ei harju...
Võib mõnel nõrkushetkel tunduda, et saatus juhib mängu – kuid tegelikult ikka ISE valid elus valguse või varju.
Olgu valgust Su elus ikka rohkem!

Nagu traditsiooniks on saanud, siis juulikuus valla lehte ei ilmu. Ka toimetaja puhkab. Järgmine kord kohtume Sinuga leheveergudel siis, kui päevad on jälle lühemaks jäänud – augustis.

Seniks soovin Sulle hubast jaanipäeva omade seltsis, päikest ja seiklusterohket suve ja muidugi tervist!

Ole hoitud!

Lea Rand

2 comments:

  1. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ära kaota võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    ReplyDelete
  2. I know of a group of private investigators who can help you with they are also hackers but prefer to be called private investigators They can help with your bitcoin issues and your clients will be happy doing business with you,they can also help yo with your bad credit score,hacking into phones,binary recovery,wiping criminal records,increase school score, stolen files in your office or school,blank atm etc. Just name it and you will live a better life
    whatsapp +1 (984) 733-3673
    Premiumhackservices@gmail.com

    ReplyDelete