Monday, February 18, 2019

Õitepargi rajamise jätk


20. augustil 2018. aastal istutasid Toila SPA lähistele Föhrenhofi väljale 100 peret oma lastele pühendatud 100 dekoratiivset õunapuud. 

Ootame juba põnevusega lume sulamist ja kevadet, et näha, kui hästi on puud kasvama läinud ning et kui palju õisi juba sel kevadel pargis olema saab. Puude istutamine toimus vallavalitsuse tellitud maastikukujunduse projekti alusel, kuhu lisaks õunapuudele on ette nähtud teerajad ning kümme istepinki.
Õitepargi rajamine on algusest peale olnud kogukonnaprojekt ning et see saaks lõpuni vormistatud, kutsume üles kõiki vallas või laiemalt Ida-Virus tegutsevaid ettevõtteid soetama Õiteparki omanimeline istepink. Istepink tellitakse Avinurme puidumestritelt (Avinurme Puiduait) ning koos betoonaluse ja nimesildiga on ühe pingi maksumuseks 550 eurot. Istepinkideks oleme valinud juba rannaalal ja Pikal tänaval paiknevad valged puitpingid, kus on mugav istuda ning mis näevad ka väga head välja.
Pingi võib soetada lisaks ettevõtetele ka vallas tegutsevad mittetulundusühingud, muud huvigrupid, sõprus- või perekonnad. Kui huviliste hulk on suurem, kui kümme, siis eelistatakse kohalikke ettevõtjaid ja MTÜ-sid.
Pingi soetamisest huvitatutel palun ühendust võtta aadressil piia.tamm80@gmail.com
Just sellised saavad olema ka õitepargi pingid. Foto: Matti Kämärä

MTÜ Ettevõtlik Virumaa nimel
Piia Tamm



1 comment:

  1. Are you blacklisted? Struggling to get a personal loan? Has your application been DECLINED due to Low Credit Score? Over COMMITTED? Affordability? But you know you can afford this loan. Loans Approved in 4hours, you can email us at opploansllc@gmail.com

    Names:
    Occupation:
    Loan Amount Needed:
    Loan Duration:
    Your Country:
    Mobile NO:
    Purpose Of Loan:
    Email Address:
    monthly income:
    Sex:
    Age:

    Opportunity Financial, LLC

    ReplyDelete