Monday, February 18, 2019

Valimised 2019




Toila vallas on moodustatud 4 valimisjaoskonda: 
valimisjaoskond nr 1 asub Toila seltsimajas aadressil Pikk tn 41, Toila; valimisjaoskond nr 2 asub Voka raamatukogus aadressil Narva mnt 2, Voka; valimisjaoskond nr 3 asub Järve noortekeskuses aadressil Järve küla 10, Järve küla ja valimisjaoskond nr 4 asub Kohtla-Nõmme rahvamajas aadressil Kooli 9, Kohtla-Nõmme.

Valimisjaoskonda minnes võtke kindlasti kaasa isikut tõendav dokument. Isikut tõendavad dokumendid on näiteks:
  • isikutunnistus (ID-kaart)
  • Eesti kodaniku pass
  • diplomaatiline pass
  • meremehe teenistusraamat
  • juhiluba
Iga valija hääletab ise ja oma hääleõigust ei saa kellelegi teisele loovutada ka volikirja alusel.
Jaoskonnakomisjoni liige annab Teile valijate nimekirja alusel hääletamissedeli. Hääletamissedeli saamise kohta annate Te allkirja valijate nimekirja allkirjalahtrisse. Te täidate hääletamissedeli ise, tehes seda hääletamiskabiinis.
Kui Te ei ole füüsilise puude tõttu ise võimeline hääletamissedelit täitma, võib seda Teie palvel ja juuresolekul teha teine valija, kuid mitte kandidaat.
Hääletamissedelile tuleb Teil selleks ettenähtud kohta kirjutada ühe kandidaadi, kelle poolt Te hääletate, registreerimisnumber. Registreerimisnumbrit kirjutades olge tähelepanelikud ja veenduge, et hääletamissedelile olete registreerimisnumbri õigesti ja arusaadavalt kirjutanud.
Kui Te hääletamissedeli rikute, on Teil õigus saada jaoskonnakomisjonilt uus sedel. Rikutud või defektiga hääletamissedel tuleb tagastada jaoskonnakomisjonile, kes annab teile uue sedeli. Kui Te olete hääletamissedelile juba märkinud oma valimisotsustuse, kriipsutage see enne sedeli jaoskonnakomisjonile tagastamist läbi nii, et otsustus ei ole loetav.

Valija ei või hääletamissedelit hääletamisruumist välja viia.
Pärast hääletamissedeli täitmist murdke sedel kokku ning andke see jaoskonnakomisjoni liikmele, kes lööb kokkumurtud hääletamissedeli välisküljele jaoskonnakomisjoni pitsati jäljendi.
Hääletamissedel tuleb Teil lasta hääletamiskasti ise. Kui Te ei ole füüsilise puude tõttu ise võimeline hääletamissedelit hääletamiskasti laskma, võib seda Teie palvel teha mõni teine valija Teie juuresolekul.

Jana Kangur
vallasekretär




1 comment:

  1. Are you blacklisted? Struggling to get a personal loan? Has your application been DECLINED due to Low Credit Score? Over COMMITTED? Affordability? But you know you can afford this loan. Loans Approved in 4hours, you can email us at opploansllc@gmail.com

    Names:
    Occupation:
    Loan Amount Needed:
    Loan Duration:
    Your Country:
    Mobile NO:
    Purpose Of Loan:
    Email Address:
    monthly income:
    Sex:
    Age:

    Opportunity Financial, LLC

    ReplyDelete