Monday, February 18, 2019

Spordiuudiseid


Aastalõputurniiri Rahvaliiga A turniiri võitis Kohtla-Nõmme, alistades finaalis 3:2 Pärnu Sadama

Juba alagrupiturniir näitas, et hilisemad finalistid on kõvast puust – Kohtla-Nõmme võitis alagrupi täisedu ja väravate vahega 7:0, Pärnu Sadam kogus samuti kolm võitu väravate vahega 9:1. Pärnuga oli samas alagrupis ka Saku JK, kellega madistati sügisel Lillekülas – ka nüüd Kalevis jäid "pärnakad" peale.
Teistest alagruppidest jõudsid poolfinaali JK Merejumalad ja Rasmus Värki Jalgpallikool. Viimane jäi poolfinaalis Kohtla-Nõmmele alla 0:3, Pärnu Sadam oli 2:1 üle Merejumalatest. Pronksi võitsid penaltiseeria järel Merejumalad.
Finaalis löödi Kohtla-Nõmmele turniiri esimene värav ja seda kohe avaminutil, kuid Ida-Virumaa meeskond suutis end koguda ja mängu lõpuks 3:2 võita.
Allikas: https://m.soccernet.ee


Ujumisliit valis Toila noormehe Joonas Niine 2018. aasta Eesti parimaks meesjuunioriks
Ida-Virumaa ujumisklubi Aktiiv esindava Audentese spordigümnaasiumis õppiva Joonas Niine mullune kõige säravam saavutus oli 15. koht juunioride Euroopa meistrivõistlustel 50 m rinnuli ujumises. Peale selle saavutas ta 200 m rinnuliujumises teise koha Põhjamaade meistrvõistlustel ning võitis kaks esikohta Baltimaade juunioride meistrivõistlustel. Eesti U18 meistiks tuli ta mullu koguni viiel korral.
Joonas Niine on valitud noormeeste arvestuses ka Ida-Virumaa kolme parima sportlase hulka.
Allikas: https://pohjarannik.postimees.ee


Poolteist aastat tagasi tegime valla lehes Joonasega intervjuu. Siis oli ta just Riias Läti lahtistel meistrivõistlustel 100 m rinnuliujumises püstitanud Eesti noorte rekordi ja täitnud juunioride EMi normi. Toona küsisin, kus ta ennast viie aasta pärast näeb. Joonas vastas, et näeks ennast meelsasti Eesti ujumise tipus või isegi maailma tippude seas. Täna võib öelda, et need tipud jõuavad järjest lähemale. Möödunud aastal pärjati Joonas ka Toila valla parima sportlase tiitliga. Palju õnne ja edu!

Lea Rand
Foto: Joonas Niine (Eesti Ujumisliit)



1 comment:

  1. Are you blacklisted? Struggling to get a personal loan? Has your application been DECLINED due to Low Credit Score? Over COMMITTED? Affordability? But you know you can afford this loan. Loans Approved in 4hours, you can email us at opploansllc@gmail.com

    Names:
    Occupation:
    Loan Amount Needed:
    Loan Duration:
    Your Country:
    Mobile NO:
    Purpose Of Loan:
    Email Address:
    monthly income:
    Sex:
    Age:

    Opportunity Financial, LLC

    ReplyDelete