Monday, February 18, 2019

Toila vald on kõige noortesõbralikum vald



Haridus- ja Teadusministeerium koostöös Eesti Noorsootöö Keskusega tunnustab igal aastal üleriigiliselt noorsootöö valdkonna parimaid tegijaid, isikuid ja organisatsioone, kes on panustanud noorsootöösse, valdkonda edendanud, algatanud uusi tegemisi ja mõjutanud valdkonna arengut kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

31. jaanuaril toimus noortevaldkonna tunnustussündmus, kus haridus- ja teadusminister Mailis Reps kuulutas välja valdkonna kõige vägevamad tegijad, kes võistlesid 12 kategoorias.
Aasta noorsootöötaja nominent oli Toila valla Spordi- ja Kultuurikeskuse Voka Avatud Noortekeskuse juhataja Elisabeth Purga.

Aasta kohaliku omavalitsuse tiitli teenis välja Toila vald.
Toila vald on tegelenud noorsootööga pidevalt, kuid eriline rõhk pandi valdkonnale just 2018. aastal. Siis loodi noorte ideest lähtuvalt valda noortevolikogu, mille teostus sündis valla ja noorte koostöös. Korraldati sündmus „Noored ja otsustajad“, mis toimus noorteaktiivi eestvedamisel koostöös vallaga, ning kuhu olid kutsutud nii noored kui otsustajad ja omavahel arutati noori puudutavate teemade üle.
Toila vallas kaasatakse nii noori kui noorsootöötajaid valla töösse läbi erinevate komisjonide ja arutelude ning võetakse kuulda noorte arvamust – enne otsuseid vastu ei võeta, kui ka noorte seisukoht on läbi analüüsitud ja kaalutud.
Toila vald tunnustab ja tõstab esile noori ja noortega töötavaid inimesi ning noorsootöö on oluline valla osa, mistõttu suunatakse sinna ka pidevalt rahalisi ressursse juurde. Peale 2017. aasta haldusreformi on Toila vald võtnud eesmärgiks olla noortesõbralik vald ning see on meil ka õnnestunud!

Lea Rand



1 comment:

  1. Are you blacklisted? Struggling to get a personal loan? Has your application been DECLINED due to Low Credit Score? Over COMMITTED? Affordability? But you know you can afford this loan. Loans Approved in 4hours, you can email us at opploansllc@gmail.com

    Names:
    Occupation:
    Loan Amount Needed:
    Loan Duration:
    Your Country:
    Mobile NO:
    Purpose Of Loan:
    Email Address:
    monthly income:
    Sex:
    Age:

    Opportunity Financial, LLC

    ReplyDelete